Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny (Kent Morran) je 24-ročný mladík z New Yorku, ktorý rád pomáha druhým. Popri práci čašníka sníva veľký sen, chce preraziť na hudobnej scéne. Jeho bežný stereotyp naruší hluchonemá Ariana (Alexia Rasmussen), do ktorej sa ihneď bezhlavo zamiluje. Láska ho inšpiruje pri skladaní piesní a všetko sa zdá byť rozprávkovo krásne. Ako to však už býva, láska so sebou nesie aj prekážky a ich čaká tá najťažšia... (Linteo)

(více)

Recenze (29)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika, ničím nevytŕčajúca. Len vymysleli niečo netradičnejšie, bohatá a hluchonemá sa zoznámi s chudobným nádejným hudobníkom. A na to sa nalepí hnusná obmedzená matka. Klasický film pre TV Barrandow. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na mě to bylo až přehnaně americký a plný klišé ... Nedalo se to brát vůbec vážně a ve finále ve mě toho film moc nezanechal. Vadilo mi hodně, že tlačili nuceně na city a nebylo to přirozený. Spousta věcí v ději nedávalo smysl. Herci se mi líbili, ale to je asi tak všechno. Film řadím jen mezi slabý průměr. 55%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Naslouchej svému srdci, když na tebe volá. Naslouchej svému srdci, dříve než mu řekneš sbohem. Klasický romantický film, který funguje podle staré známé šablony. Akorát je trošku překombinovaný. Buď jedno nebo druhé a každé pořádně. Kdyby byl tenhle film více něčím okořeněný, byla by to krásná ždímačka citů. Takhle mi to přišlo spíše povrchní. Neokoukaní herci jsou velké plus a byli hodně sympatičtí. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

K filmu som sa dostal ako slepé kura ku zrnu a som rád že som si to mohol pozrieť. Možno je tam trošku klišé ale je to taká pekná rozprávka pre ubolenú dušu ... tak dámy a páni prichystajte si kapesník a hor sa na film ... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekné, smutné a plné sentimentu. Miestami sa to zvrhávalo ku klasickému klišé, ale vždy sa to napokon zvrhlo inším smerom - a to bola v tomto filme tá dôležitá voda na mlyn. Samozrejme aj samotný príbeh stál za to a celá tá atmosféra zakázanej Lásky mi tak trochu pripomenulo The Notebook. Vždy mi je ľúto ak za ľudí rozhoduje niekto iný a oni sa len bezmocne prizerajú, ale niekedy je to fakt ťažké povstať proti bezpráviu. Aj keď dej pôsobil miestami trošku amatérsky, no celkové posolstvo to dokonale napravilo. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Už samotný název nám prozrazuje, že se bude opět jednat o romantický film snažící se silně působit na city diváka. A popravdě se mu to dlouho dařilo resp. v první polovině filmu, kdy si mě oba představitelé získali. Druhá ač dramatičtější polovina vše změnila. Nabyla jsem dojmu jako by se jednalo o 2 filmy, 2 různé příběhy. To už na mě bylo trochu moc a bohužel mi to zkazilo dojem z celého filmu. Hudebně pro mě celkem delikatesa :) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Byli jednou dva osamění lidé, proti kterým se spikl naprosto celý svět.. Scénáristům nestačilo, že je to příběh o hluché holce, museli jí ještě napařit patologicky dominantní maminku, která jí nepřeje lásku s looserem.. Chlapec obdivuje celý vět, miluje hudbu a hluchou slečnu učí krásám obojího.. Za odměnu ho nechají umřít na raka.. Fat "doják" plný mělkých dialogů "miluju tě atd.".. Jedna *, že nepoužili prvoplánovou krásku, druhá * za príma hudbu, která tklivě podkreslovala atmosféru.. Na tenhle film jsem až příliš cynická, místy jsem ublinkávala.. Ale svoje publikum si tohle klišé najde.. ()

gutshoter 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduchý a prostý příběh ze života. Brilantně, něžně natočené s nepříliš známými herci, kteří ale podali těžce (ne)uvěřitelný výkon. Myšlenka lidského "bohatství" mě také dostala, tuto ideu "sdílím" rovněž. Oponuji termínu "citové vydírání", který se dá použít pouze v uměle provedeném pokusu vymačkat slzy z víček. Tady je to jednoduše přirozené a...neuvěřitelně lidské ! ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Sentimentální film o holce, která miluje hudbu. No, ale je hluchá a klukovi, který dostane rakovinu. Film hraje tak moc na city, že ze mě udělal na 96 minut cynika. Nemastné, neslané 50% ()

Dzarule 

všechny recenze uživatele

Všechny možné i nemožné strasti dvou lidských duší vměstnané do devadesáti šesti minut, které mně připadaly delší než Titanic. Aneb skoro jak by řekl Vlasta Burian: "vlak je tak strašně dlouhý, že už si každej myslí, že je konec, a vona tam ještě jedna smáčecí scéna je!" ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Kolik lidí na světě může říci, že potkalo tu pravou lásku ? Láska, hudba a přátelství je to, pro co stojí na světě žít. Pokud se k tomu přidá štěstí a obstojné zdraví, potom zde může být i hezky. K filmu - lze souhlasit, že se jedná o kalkul, který má působit na city a je trochu více patetický, ale to jsou svým způsobem přece téměř všechny, ne ? A za své myšlenky a poslání by si jistě tento film zasloužil větší pozornost, než se mu dostalo. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Celou hodinu to byl skvělý film, uvažovala jsem o pěti hvězdách. Super praštěná máma, sympatičtí herci, nenásilná láska, příjemně podaná hluchota... Ale pak se to zvrhlo v šílený patetický klišé. Ne, už si to nikdy nepustím. ()

Kritik. odpad!

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu pomerne zaujímavá s originálnym motívom. Následne sa však z tohoto potenciálneho diela vykľuje psychologická dráma s thrilerovými prvkami, nelogickými rozhodnutiami postáv, dej plný šikanovania bez akýchkoľvek obranných reakcií jednotlivých postáv, nič z dôležitých chaotických scén sa do konca filmu nevysvetlí, neukončí. Zvraty, zvraty, umelé zvraty... šikana, navždy utajený pokus o znásilnenie (do konca filmu nepotrestaný), nelogické správanie hlavných hrdinov, zrada, nedôvera a napokon ešte aj smrť? Hnus! Hnus! Hnus! ()

dydl1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak!!!Klišoidní slátanina s neuvěřitelně trapnými dialogy.Dvě hvězdy za to,že mám rád klavír a za dvě dojemné scény,u kterých mi tekly slzy,jinak palec dolů. ()

HaiWithLove 

všechny recenze uživatele

asi jsem se dehydratovala....i když to bylo přeslazené, a celou dobu jsem si to plně uvědomovala, slzy se nedaly zastavit. Pro hudební filmy tohoto typu mám prostě slabost. ()

Reklama

Reklama