Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek je nezaměstnaný mladík a pro snadně vydělané peníze udělá téměř cokoliv. Proto nepohrdne velice výhodnou nabídkou od armády na "naprosto neškodné" testy. Když se ovšem probouzí o několik let později ve svém bytě, zjišťuje že všichni jeho známí i rodina se k nemu obrátili zády, nebo jsou mrtví. Dokonalý voják, nebo porouchaný stroj? Marek se od podivných lidí dozvídá o generálu Janebovi, který prováděl testy, zaviňující celý jeho nečekaný výpadek a ovládání jeho těla vysokými armádními orgány. Současně v sobě objevuje novou podivnou sílu, kterou pomalu začíná ovládat a je hnán za pomstou do hlubin neznáma svého vlastního já. Strhující akční sci-fi z prostředí armádních pokusu a vládních spiknutí, které vás nenechá klidnými od začátku až do konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja myslel, že to natáčali nejaký študenti a vlastne až tu som sa dozvedel, že rozpočet bol na úrovni západoeurópskej mesačnej výplaty. Tak potom klobúk dole, zadarmo sa dá len takáto sračka natočiť, čiže nemôžem dať odpad. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je zázrak, že se někdo v Česku pokusil o takový ten klasický akčňák. A natočit to s tak sakra nízkým rozpočtem, to je výzva jak sviňa. Jenže tohle se pochopitelně moc nepovedlo. Ten film je utahaný a nudný i když má 70 minut a ani by nemusel, fakt by jenom stačilo zamakat na ději a dalo by se to. Jenže tím se dostávám k hlavnímu problému - scénář. Ten je hodně špatný, mnoho situací působí ne zrovna uvěřitelně. Spíš vůbec. Herci nic moc, kromě dvou a ani jeden z nich nemá pořádně co hrát, akce je moc taková strojená... Je tam mnoho chyb, přesto cením tu neuvěřitelnou snahu do Česka dostat žánr, který se tady vlastně ani ve velkém natočit nedá.A abych nehanil, ten nápad samotný nebyl špatný, ale je to sakra nedotažené. Takže dávám dvě ošuntělé hvězdičky a doufám, že Šetek přijde ještě s něčím a snad i lepším. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Namet ma slusny potencial, skoda, ze je ve scenari nekolik velkych der. Herecke vykony a dialogy v rovine amaterskeho filmu prumerne, po technicke strance je ale film na velmi dobre urovni, pokud vezmeme v potaz, kolik film ve finale stal. Cely film jsem byl v ocekavani, jak dopadne, tedy jsem se nenudil... skoda toho scenare, mohli to jeste vice dotahnout do konce. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Film, který už od svého začátku balancuje na odpadu. Nakonec jsem měl ten žaludek a na rozdíl od většiny jsem to dokoukal, ale jen ze zvědavosti, jak to vlastně dopadne. Po shlédnutí jsem se dozvěděl, že jde spíš o amatérský film, jehož náklady byly 150 tisíc. Za těchto okolností to tedy není tak hrozné a uvažoval jsem dokonce o dvou hvězdách, ale nakonec jsem skončil na jedné, protože tak otřesné neherce jsem snad ještě nikdy neviděl. Trochu škoda, protože nápad to má a stojí za zamyšlení, jestli to takhle jednou nebude skutečně vypadat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Je fantastické zjistit, že se dá v ČR natočit akční sci-fi za 150.000,- ale výsledek ukazuje, že je to zatraceně malá částka. Je mi hrozně sympatická amatérská snaha a nadšení a některé věci z úvodní bitevní scény, kde se konají na české poměry nadprůměrné kaskadérské kousky a dokonce se objeví tank, tak to je obdivuhodné, ale zbytek filmu bez příběhu a nulového herectví je pro běžného filmového diváka žalostně málo. Kuriozita pro fajnšmekry, jinak nekoukatelné. Film od stejné party jako Drsný spasitel, který je přeci jen o milimetr dokonalejší. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nízkorozpočtový žánrový experiment, který má určitou myšlenku a není jen pouhou bezduchou akcí. Slušné obsazení neznámými tvářemi. Nedotažené detaily, motivace postav a nadužívané efekty však celý film hodně shazují. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

"Kurva visí za nohu", "Mi slezou nechty píčo vole", a ďalšie perličky. No pravda je taká, že si to už nikdy nepustím. ()

hosta 

všechny recenze uživatele

Začátek má náběh na slušný děj. Některé scény jsou opravdu výborné, na české poměry nečekané a snad i hodně nadprůměrné. Občas byl vidět velký rozptyl kvalit filmu, jako celek to poté působí nenyváženým dojmem. Ale ambice jsou z plátna vidět a i dost velká snaha autorů. Hercema jsem byl mile překvapen, sice neznámé tváře ale výkony adekvátní. Ještě dopilovat pár drobností, vyšponovat atmosféru a třeba jednou i český film nebude pořád to samé, stále dokola. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Je mi sympatické, že se někdo v Čechách snaží točit akční filmy, ale scénář je tu horší než u posledních Seagalovek a zbytek úspěšně zabíjí nulové produkční hodnoty. Ke všemu protivný hlavní hrdina/hysterický vidlák z Buranova, nepřesvědčivé lokace a vojenští potentáti, co si místo řešení problémů šmrdlají v hologramech. Už jsem viděl větší hovadiny, tahle je aspoň krátká. ()

Taškář odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátek filmu autor použil instruktážní video pro výcvik vojáků Varšavské smlouvy a další velmi dlouhé minuty vyplnil neuvěřitelně hloupými dialogy a ještě hloupějšími zápasy jiu-jitsu. Hlavního padoucha, vojáka,oblékl jako dévéťáka se žlutými šňůrami. Dokonalé filmové peklo a snůška tupostí ! ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Kombinace Česko a akční do dnešního dne skoro nešla dohromady, ale na tomhle filmu je vidět, že kdyby byly přecijen trochu peníze (za 150000 kč se film dělat nedá) tak by z toho mohlo být něco slušného. Každý to tady odsoudil, ale mě se film líbil. Pokud bude v budoucnu něco podobného, rád si na to zajdu do kina. 80% ()

Diskomuz 

všechny recenze uživatele

Pro mě trochu nesympatický herec, který moc mluví (u akčňáren bych doporučoval spíše tajemnějšího člověka). Jinak parádní vizuální efekty, které nadchnou každého fandu akčních filmů. Nechápu proč lidi hodnotí "odpadem" Tento film musel dát hodně práce a doufám, že autoři budou pokračovat v nějakém dalším výtvorem :) ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Amatérské hraní si na vojáčky. Naprosto příšerní rádobyherci, naivní křečovité výkony, nesmysly. Snad jen, že je to hezky barevné a je tam hodně hlučných akcí. Hvězdičku dávám za odvahu něco takového natočit. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Ok, je to amatersky film, takze spracovanie tomu, pochopitelne, zodpoveda. Kazdy, kto sa na tento pocin pozeral, si musel byt vedomy prave daneho faktu. Ja som bol na tom rovnako. Lez, nenapadlo mi, ze zopar nadsencov sa inspiruje pocitacovymi hrami a pokusia sa podla nich natocit film. Za tymto projektom by som videl prinajmensom take herne kusky ako Hitman a Crysis. Napokon, samotne spracovanie pripomina skor hru, nez film. Zial, herecke vykony su zalostne, rezia krcovita, scenar absolutne debilny a neoriginalny a o efektoch pomlcim, predsa len autori nemali dostatok financnych zdrojov. Kazdopadne, snaha sa ceni, ale dufam, ze tvorcovia sa neinspiruju americkym studiom Asylum (ktorych produkciu tento film najviac pripomina :)) a na dalsie "skvostne vytvory" radsej dopredu zabudnu. 10%. ()

Reklama

Reklama