Reklama

Reklama

Hwangtaejaui cheotsarang

(seriál)
  • Jižní Korea 황태자의 첫사랑 (více)

Obsahy(1)

Yu-bin je servírkou, ktorá pracuje v obchode so sendvičmi a jej veľkým snom je stať sa turistickou sprievodkyňou. Keď stretne pekného a zároveň zámožného obchodníka menom Seung Hyun, okamžite sa do neho zaľúbi. Osud jej však prinesie ďalšieho muža, Gun-Heea, princa z hotelového reťazca, ktorý žije nezodpovedným a hýrivým životom. Yu-bin sa naskytne možnosť byť turistickou sprievodkyňou na ostrove Tahiti, no jej šéfom má byť arogantný Gun-Hee. Jej život sa skomplikuje, keď sa Seung Hyun a Gun-Hee, podobne ako dvaja súperiaci princovia, snažia získať jej srdce. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Série, která se do lehkého nadprůměru dostává hlavně díky hlavní dvojici. Cha Tae Hyeon, nehraje jen nemotorné trouby, ale tady si střihl i roli rozmazleného klackovitého prince, který při výletu do Japonska potkává svoji osudovou ženu Yuri Seong. Klasická zápletka, kterou jsem viděli nejen v korejských sériích stokrát, napřed se pár nesnáší, ale pak si více rozumí. Vše docela dobře funguje nejen díky chemii mezi hlavními herci, ale i díky pohodovému humoru, který provází sérii zhruba do poloviny. Pak se z toho tvůrci kdo ví proč rozhodli udělat vážnější sérii, která, ale trpí natahovaním, fakt to šlo o pár dílů zkrátit a nic by se nestalo. Nicméně bylo to zajímavé, protože přece jen nešlo snadno a jasně určit, jak se to bude odvíjet. Škoda toho výpadku tempa i absence humoru v druhé polovině dílů (nemluvě o tom, že soupeřce Yuri bych nesvěřil ani reklamu na lístky do mhd, natož hlavní roli, ale to je jen můj osobní názor). Samozřejmě Yuri rulez, stejně jako Cha, veteráni korejské tv tvorby uvidí navíc i pár dalších známých tváří. Námětově to sice není nic extra, ale kdo má rád hlavní herce, nespálí se dle mého ve výběru. Trošku mi to připomnělo sérii 1% of Anything, která by taky zapadla do průměru nebýt hereckého obsazení. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli se na tenhle seriál někdy dodívám. Na Yu-ri Seong se sice dobře kouká, ale to je tak všechno. Navíc zdaleka nehraje tak přesvědčivě jako v seriálu Snow Queen. Zatím stop po šesti dílech. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama