Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

Marze 

všechny recenze uživatele

Boxerské filmy nemám moc rád, ale tento se dal. Mám opačný vývoj postavy než Kličkův otec, důstojník Rudé armády. Z nadšení pro USA přesvědčení, že v této zdegenerované zemi se nedá žít a na Floridě plné gangů, drog a seniorů už vůbec. Scéna s nátlakem na podpis smlouvy a samohrajícím piánem je poučná. Pobavilo mě "Na diskotéce je třeba vrhat správné pohledy správným směrem". ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Proboha, co to pořád melete o tom, že proti nim nechodí nejlepší možní vyzyvatelé? Nikdo lepší v současnosti prostě není a není to jen poslední rok, ale již pěkná řádka let. Kdepak, tady není čas na staromilství, a ač se může kritikům zdát současná konkurence méně výbušná, a exkluzivní svou demencí (Tyson and other Apes of the Jungle), pravda je ta, že i box se vyvíjí a železný Mike by i ve svých nej letech Klička dostal jen hodně těžko. Je tu rozdíl ve výšce, fyzičce i taktických dovednostech, a to říkám i přesto, že vysokým borcům zpravidla nefandím. Tihle dva ale ostatní převyšují i intelektem a co si budem povídat, to srdce jim taky nechybí. Škoda, že to mělo jen 110minut, taky bych raději delší úseky z jednotlivých přelomových zápasů, ale tenhle formát dokumentu směřoval trochu jinam. 80% ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Asi bez debat nejlepší dvojčata v boxu, který jen tak nikdo nepřekoná. Už dlouho patřej do mý špičky spolu s Alim, Tysonem, Holyfieldem, Loisem, Robinsonem, Marcianem, Maskem, de la Hoyou a spol. Chytlavej dokument s náhledem do historie i současnosti. Dokud tihle dva budou aktivní, mistrovský pásy se asi nikam nepřestěhujou. Otázka, kdy to začne diváky nudit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Oba bouchající bratři, jejichž buňky evidentně byly příznivě ovlivněny černobylskou radioaktivitou, jsou mi celkem sympatičtí, ale tento dokument nikoli. Na můj vkus se totiž málo boxovalo, moc se zpomalovaly záběry poletujících pěstiček a příliš prostoru dostalo tlachání nezajímavých lidí, kolem kterých Kličkovci někdy v životě prošli. Asi jsem potřeboval přímočařejší direkt mezi oči. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o bratrech Kličkových. Myslím, že může zaujmout i lidi, kteří se o box zajímají jen okrajově a nebo vůbec. K této sortě lidí patřím i já. Viděl jsem některé zápasy obou bratrů, ale žádný fanda boxu nejsem. V dokumentu jsem však měl možnost nahlédnout více do jejich života a do jejich umění boxu a to, co jsem viděl, se mi dost líbilo. 85% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama