Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

POMO 

všechny recenze uživatele

Spočiatku, ako erotické dobrodružstvo, dráždivo chytľavé. Neskôr, ako vážne sa tváriaci thriller, smiešne. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný thriller, v němž alespoň mužskou část populace zaujme několikrát obnažená Heather Grahamová. Pravda, v jejím případě je na co se dívat, ale jinak je tenhle film dost velkým zklamáním. Celé je to natočeno jakoby bez zájmu a s vědomím, že to stejně skončí na videokazetách. Prostě nic moc. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jako thriller nic moc.. ale jako romanticko erotický film s nebezpečným koncem byl dobrej.. láska na první pohled.. spousta vášnivýho sexu..bezhlavý sňatek.. dobrodružná svatební noc..na první pohled muž mých snů... ale je opravdu ten muž za koho ho považuji?? ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film je špatný, prázdný a chvílemi tupý. Fiennesovy proměny charakteru probíhají bez něj. Závěrečný zvrat je samoúčelný až běda. A přesto, když v programu zahlédnu Zabij mě něžně, málokdy odolám. A může za to Heather Graham, která mi svým pohledem a čímkoli jiným trhá srdce. Dokonalá tvůrčí vypočítavost v blonďatém obalu. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Jako že se mi hodně líbí Heather Graham, tak dávám tři hvězdičky. Ale nejen za ní - Joseph Fiennes je výtečný, snímek nenudí, dobře odsípá, má patřičnou atmosféru, je slušně natočený a především pro něj Patrick Doyle složil výtečnou hudbu, přeci jen to ale není nic pro kina. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný (když nebudete moc používat mozek) a pěkně natočený thriller podle zcela tuctového scénáře. Hodně zachraňuje překrásná (a nahá) Heather Graham spolu s patřičně tajemným Josephem Fiennesem. A hodně se mi líbila i hudba. Když nečekáte nic extra, můžete být docela spokojeni. P.S. Při sledování tohohle filmu mi na mysli vytanulo hodně snímků, ale nejvíc se Zabij mě něžně podobá Hitchcockovu Podezření (Suspicion). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Heather Graham naštěstí ví jak mě přinutit dát vyšší hodnocení než bych dal samotnýmu filmu a tak dávám průměr, ale jinak se jedná o dost tuctovou záležitost s takovým tim jasným zvratem, kterej naprosto a totálně bije do očí jak běloch v zimbabwe v chatrči. Ale Heather to prostě ošéfovala, takže na nižší hodnocení si musim nechat zajít huť ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za půvab Heather Graham a ještě jedna za hudbu Patricka Doylea.. další případné hvězdičky pak podléhají primitivnímu scénáři, který asi dlouho a hluboko ležel kdesi v zaprášené polici.. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka na večer, v níž není nouze o nějaký ten dějový zvrat, napětí i lechtivé jiskření. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

zápletka je naprosto prostoduchá a už v půlce filmu víte kdo kdo zabil nebo zabije. Ale na večerní posezení o víkendu celkem příjemné ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Celkem blbost! Dá se na to koukat, ale je to celkem zbytečnost! Nebejt Heather Graham, tak bych hodně litoval, že jsem si to koupil! Takhle lituju jen trošku!:-)) ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Jen Heather Graham (herectví+"výbava") a erotické scény zachraňují tento něco-jako-thriller se slaboučkým scénářem a bez problémů odhadnutelné charaktery postav. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Erotický thriller s Heather Graham - to znělo nadějně. Ze začátku to nadějně i vypadalo, ale nejdříve se vytratila erotika, pak zešedivěl scénář, vybledly herecké výkony a nakonec zbanalizovala režie. Taková gradace naruby - začátek za čtyři hvězdičky, na konci s bídou za jednu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Praobyčajný erotický film, ktorý je skvelo obsadený. Predlohu som nečítal, no tu je scenár dosť o ničom. Fienes je však ukážkovo štylizovaný a tá Heather... uf... ale čo, dám tri... ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Film samotný je veľmi-veľmi priemerný (možno až podpriemerný) a na mojich 3* má zásluhu predovšetkým Joseph Fiennes, ktorý bol neuveriteľne pôsobivý a Heather Graham - ona ani nie kvôli herectvu, ale v tých niekoľkých scénach bola jednoducho... wow... :-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem kdysi zaslechl v TV a řekl jsem si: ,,tohle si prostě musím pustit". Uběhlo 10 let a je to tady.. jdu na to, pouštim. Líbí se mi hudba atmosféra a i záměr filmu, baví mě postavy a začátek vypadá celkem záhadně (díky tý parádní hudbě) pak to ale bohužel ubírá na tempu a pořádnej twist nastane až na konci (kterej sem opravdu nečekal). Je to ale fakt fajn film, který neurazí. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Síce veľmi slabučký triler, ale Heather Graham a s ňou spojené erotické scény to pomerne vyvažujú. A ešte slušne záhadný Joseph Fiennes. ()

Reklama

Reklama