Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele loveless k tomuto seriálu (1)

Pomsta (2011) 

David Clarke byl obviněn a následně odsouzen za teroristický čin, který nespáchal a poté zavražděn ve vězení. O sedmnáct let později přichází Emily Thorne alias jeho dcera Amanda, aby se pomstila všem, kteří z něj udělali terč falešného obvinění. Na Pomstu jsem se začala dívat jen kvůli Emily VanCamp, kterou jsem jsem si zamilovala v první sérii Everwoodu už v roce 2002 (tj. už před 11 lety - neuvěřitelný). Po chvíli jsem dumala, odkud znám toho zajímavého mladíka a uvědomila jsem si, že to je Nick Wechsler, kterého si pamatuji ze šíleného Knight Rider Teamu už před neuvěřitelnými 16 lety (to už jsem asi definitivně stará...). Tatínka Emily, který byl křivě nařčen a zavražděn ve vězení hraje Jack - muž na stromě neskutečně sympatický James Tupper. Tudíž Emily přeju, aby co nejšikovněji svého ubohého tatínka pomstila a dopadlo to s ní mocinky dobře. Není to úplně strhující dílko, ale řekla bych slušný nadprůměr s velesympatickým obsazením. Po první sérii u mě dobré - tož uvidíme, jak se to vyvine dál. Po druhé sérii - pořád dobré, několik zajímavých zvratů, vybití otravných postav - už se těším na další díly. Po čtvrté sérii - dokoukáno a uzavřeno dílem 04x23, jsem spokojena a musím konstatovat, že Revenge je jedním z mála seriálů s velmi vyrovnanou kvalitou sérií jakož i jednotlivých dílů. ()

Reklama

Reklama