Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Po první sérii mohu říci, že je zde velmi netradiční seriál, který nemusí každého bavit, zde se jedná hlavně o pomstu, kde tento název velmi výstižně vystihuje celý seriál pozor SPOILER- , otec který je uvězněn ve vězení za terorismus, který ale nespáchal, a právě zde začíná velmi zařilý děj sympatiční herci, hlavně hlavní hrdinka, těším se na druhou sérii, která doufám, bude taky tak zdařilá jako první a právě tento žánr, kde je honba se pomstít každému kdo si to zaslouží, ano tak to můžu, to mě hodně baví se na to dívat. ()

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie bolo 4*, ale teraz som dopozeral 3 sériu a musel som dat 5*. Proste super, som nadmieru spokojný a neviem sa dočkat dalsej serie. ()

lake-lake 

všechny recenze uživatele

něco tak blbého a primitivního se jen tak nevidí. nesympatická hackerka, špiónka, finanční magnátka a nadaná sportovkyně likviduje nesympatické týpky. jediné plus? Nolan. připomíná mi O.W.Granta. P.S. takto opravdu nevypadá sedmnáctiletý retrívr ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že po prvním pěti minutách se mi chtělo zvracet, byla jsem zmatená a rozladěná - všechno zároveň. Ale pak se to změnilo - a já si seriál naprosto zamilovala. Emily/Amanda je naprosto úžasná, umí dělat skvělý poker face a seriál obsahuje tolik nečekaných zvratů (k lepšímu), že se to snad ani nedá očekávat. Zatím jsem v první polovině první série, takže uvidíme kam to povede, ale zatím musím rozhodně hodnotit kladně. ()

Mona_Lisa 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii: Revenge funguje. To je prakticky jediné, čo je možné o tejto záležitosti s istotou povedať. Herectvo (až na výnimky) priemerné, postavy nevýrazné a nijak premakané (potešil svojský bisexuálny génius Nolan) a stále tie isté nemeniace sa interiéry a exteriéry (práve v tomto seriáli mi to priam bilo do očí). Toto boli dôvody, prečo by Revenge normálne tiahlo maximálne k solídnemu priemeru, ale stále je tu niečo, niečo naviac, čo z neho činí ani nie tak nadpriemernú ako skôr veľmi pútavú a baviacu vec. Ťažko to pomenovať, ale seriál i napriek tomu, že neobsahuje výrazné zvraty a je skôr o vzťahoch než nejakom deji, nenápadne núti diváka zapnúť si aj ďalší diel. Nie je to vyslovene guilty pleasure, bez Revenge sa dá v pohode zaobísť, ale príjemne sa na to díva a ako oddychovka určite ujde. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Pomsta (Ravenge) - Pomsta je vždy sladká? Ano....Další seriál který stojí za to vidět. Sleduji již jeho druhou serii. Pomsta je taková Dynastie a Dallas dnešní doby. Sledujeme životy americké smetánky, jejich intriky, výhry, prohry, lásky, vraždy, a tajemství...Seriál má i sympatické herecké obsazení, v čele s nestárnoucí kočkou Madeleine Stowe (tady hraje pěknou svini, ale o to je to lepší), Emily VanCamp, kterou jsem si oblíbil v seriálu Bratři a Sestry. V druhé řadě se to zamíchává ještě více a á už se těším na třetí sezónu, snad bude poslední, pač zbytečné protahování, kolikrát ubírá seriálu na kvalitě... ()

nemer odpad!

všechny recenze uživatele

Další povrchní slátanina pro náctileté a hltače telenovel, s nulovou atmosférou a "dokonalou high society" (nechápu, že toto chce někdo dobrovolně sledovat). Jediné pozitivum tohoto odpadu citát v úvodu pilotu - "Než se vydáš na cestu pomsty, vykopej dva hroby". Kvalit seiálu Ringer nedosahuje ani částečně. Pro mne je tato verze nesledovatelná. Přesně ten formát telenovel, pro který telenovely sledovat nemohu. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Pro mě nakonec velké překvapení, podle komentářů jsem se bál, jestli to nebude spíš telenovela než promyšlený seriál o sladké pomstě, což je lákavé téma. Naštěstí to bylo udělané slušně. Emily spřádá svojí pomstu v krásném prostředí u moře, ve společnosti, kde nejmenší částka - o které má smysl mluvit - má alespoň šest nul a je v dolarech. Pomsta jako taková samozřejmě není černobílá, ale s postupem času pěkně zamotaná. Zabiják všech seriálů tohoto typu je délka. Když se to líbí a rádi bychom pokračovali, tak nezbývá než generovat další a další padouchy, oživovat padouchy zdánlivě mrtvé, přihazovat postavy a celé to zamotávat. Často jsem si v takové chvíli říkal, jestli to ještě mají zapotřebí, ale co. Ve finále tomu scénáristé nějaký ten smysl dali, stejně tak tomu dokázali dát alespoň trochu rozumný konec. Herecky to bylo fajn, Emily mi nevadila, samozřejmě Victorie byla super protiklad. Trochu mi bylo líto postavy Nolana, který měl jednak hodně nevyjasněnou orientaci (Louisu mu prostě neodpustím) a ikdyž to měl být technický génius, tak z něj scénáristi udělali totálního trotla, kterýmu vydoluje z počítače ultratajné soubory i kolemjdoucí netechnicky zaměřený politik. Ale jinak to byla rozhodně ta lepší postava. Celkově rozhodně to lepší, co jsem v posledním roce viděl. ()

Tolf 

všechny recenze uživatele

Viac by sa celej zápletke hodila skôr miniséria. Ako to však vyzerá. Emily sa bude mstiť do konca života/sledovanosti.. ()

sydney 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se začala dívat ze zvědavosti a s přibývajícími díly se dostavuje závislost. Dobrovolně a s chutí se nechám vmanipulovat do děje, který je plný zvratů, přiznávám, že někdy i přehnaně rafinovaných a laciných. Ale mně to nevadí, prostě jsem závislák . Za nejlepší z hereckého hlediska považuji výkon Madeleine Stowe. 2.série - ubrala bych bodík, přibývá hluchých míst, ale pořád vynikající. 3. série - zatím lepší, než druhá. Poslední díl: rozuzlení seriálu považuji za docela přijatelné. ()

Janie. 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře rozehraný příběh složité a komplikované pomsty se skvělými postavami a příjemnými hereckými výkony. Hlavně velká pochvala Gabrielu Mannovi za Nolana, už teď se řadí mezi moje nejoblíbenější seriálové postavy vůbec. ()

Prokii 

všechny recenze uživatele

Páni. Takový seriál jsem nečekal, ale o to více jsem nadšen, až mě trochu mrzí, že jsem na něj narazil až teď. Emily do této role neuvěřitelně zapadá, až je to v některých momentech neuvěřitelné. Myslíte si, že už je něco naprosto jasné, ale stejně pak přijde překvapení, které změní celou REVENGE. Je až někdy zarážející, jak se vám může změnit život, jen díky "pár rozhodnutím a přátelům". Ale musím přiznat, že až tolik zvratů, jsem nečekal. Kdo neviděl, o dosti přišel. ()

Deso 

všechny recenze uživatele

Po dvoch castiach ,vyjadrujem spokojnost.Serial sa vcelku strafil do mojho vkusu,par nelogickosti by sa naslo,ale nic co by ma vyslovene stvalo.Herecke osadenstvo je v pohode ,je ale vidno,ze herecke kvality stupaju s vekom,i ked ani mladsi herci nehraju zle.Emily VanCamp sa do role celkom hodi i stym jej vecnym neuprimnym usmevom na tvari.Co dodat,tesim sa na dalsie diely. Edit po 4 casti : zvysujem na 5. vyborne prepracovane postavy a skvele budovana atmosfera. ()

weris 

všechny recenze uživatele

Tak na nový díly tohodle serálu se prostě vždycky nemůžu dočkat..Ta promyšlenost detailů, aby zničila jednoho po druhým mě fascinuje :) ..pže já bych to takhle nebyla schopná vymyslet :) ()

MinnieBonnie 

všechny recenze uživatele

Špinavosti v radoch tých mocných a bohatých, o ktorých nepochybujem, že by sa nemohli skutočne udiať. Nechutné lži, tajnosti a intrigy, snované pod rúškom nevinných tvárí a pohostinných úsmevov, kde každý sleduje svoj vlastný prospech. Nič však nie je výhradne čierno-biele. Najzaujímavejšie charaktery pre mňa sú Nolan a Victoria. ()

british.bug 

všechny recenze uživatele

Dobře rozjetý seriál, u kterého mě vážně zajímá, kam povede. V prvních dílech mě opravdu hodně bavilo, když si Emily na konci vždycky vyškrtla jednoho člověka z fotky. Nejde o nic světoborného, ale to není drtivá většina seriálů. Revenge neurazí a běžného diváka zaujme. ()

jerdnok 

všechny recenze uživatele

Seriál se mi moc líbí, systém pomsty je velmi dobře promyšlený. Až na některé (pro mě) nesympatické herce je super i obsazení. Jsem u cca. 6 dílu, doufám že tempo nepoleví. ()

Mia Zoldy 

všechny recenze uživatele

Je fakt málo seriálov, ktoré dokážu takto upútať a držať diváka nech sa deje čokoľvek. Jednoduchá stavba príbehu postavená na pomste dcéry muža obvineného z teroristického útoku. Emily VanCamp už dávno nie je to sladké a nevinné dievča z Everwoodu. Pomsta je jej prioritou. Príbeh je veľmi pútavý a priam núti diváka pozrieť si i nasledujúci diel. Prvá séria bola geniálna. Druhá je zatial slabšia, pričom veľké tajomstvo záhady pádu lietadla stojí opäť na tajnej spoločnosti, ktorá má vo všetkom prsty. Ostatní sú len figúrky. Pripomenulo mi to Prison Break. Čo sa týka hereckých výkonov, Emily je skvelá, prekvapivo skvelá. Podobne nemôžem povedať nič negatívne na Gabriela Mann. Veľmi dobre sa na neho pozerá. Oživuje tento seriál. Connor Paolo a Nick Wechsler sú tiež výborní. Nemôžem ohodnotiť inak ako na 100%. Baví ma stále a vlastne už patrí medzi moje top. ()

f3nix 

všechny recenze uživatele

Pomsta je mrazivá a sladká. Proto se musí podávat po malých dávkách, které vás tak nehorázně pohltí, že nemůžete přestat. Hodnocení po první sérii 90%. ()

Reklama

Reklama