Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (6)

Pomsta (2011) 

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Hlavně první série je natřískaná dějem a zvraty, že se člověk nestačí divit co Emilyina černá fixka dokáže. Seriál se hodně opírá o herce, kteří jsou hlavně na "špatné" straně geniální. Madeleine Stowe i Henry Czerny byli ve svých rolích neskutečně silní a herecky celý seriál táhli. Vedle neustálých zvratů má Pomsta hodně zajímavé prostředí té nejvyšší smetánky městečka Hamptons. Poslední série už je sice trochu navíc, ale bral jsem to alespoň jako dlouhou rozlučku s celou touhle partou, které vládl excentrický Gabriel Mann je své životní roli. Pokud přijmete hromadu logických i scénáristických nesmyslů jako jsou geniální počítačové programy fungující jak ze Star Treku nebo aplikace, díky které se z Vaše telefonu stane nástroj zkázy, bude Vás Pomsta bavit minimálně stejně tak dobře jako mě. Emily, Jacku, Nolane, Victorie, Danny, Conrade, bylo to fajn! :) ()

Série 1 (2011) (S01) 

Fajn nápad, několik skvělých epizod a v hlavní roli VanCamp, která to naštěstí utáhne. První série není bůh ví co, ale prostředí miliardářů a prakticky neomezených prostředků je dostatečně zajímavé. ()

Série 2 (2012) (S02) 

Stále kvalita a jen potvrzení, že k dobrému seriálu stačí mít několik dobrých herců. Je až k nevíře kolik se toho událo během stále pouze dvou sezón. Bez té silné dvojice Stowe, Czerny by seriál byl poloviční. ()

Série 4 (2014) (S04) 

Čtyřka už nemusela vzniknout. Smrtí Conrada seriál prakticky skončil a příchodem Davida už nebylo co řešit. Nějaké nové postavy se sice objevily, ale strhnout seriál, aby se alespoň přiblížil ke své nejlepší formě už nedokázaly. Závěr trochu z rychlíku. Hudba jako vždy skvělá. ()

Epitaph (2015) (S04E11) 

Dojemné scény umí Pomsta skvěle, to se musí nechat. Pohřeb je jeden z emocionálních vrcholů seriálu. Skvělý soundtrack. ()

Exposure (2015) (S04E19) 

Blíží se závěr seriálu, co je potřeba? Rekapitulovat všechno zajímavé, co se stalo! ()

Reklama

Reklama