Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Roseinka 

všechny recenze uživatele

První sérii mam za sebou. Moc se mi líbila, i když jsem si musela dost zvykat na hlavní hrdinku. Každopádně zápletka celého seriálu je moc zajímavá. Líbí se mi, v jakých poměrech se příběh děje i to, jakým směrem se ubírá. Musím tedy říct, že poslední díl byl pro mě zklamání, ale to jen proto, že nemám ráda předvídatelné konce. A taky, že jsem trochu chtěla to štěstí... Fakt se mi moc líbila role Victorie a taky Nolan je nepřekonatelný frajer ...Jack zas krasavec. :) /// Zatímco třetí série pro mě docela upadala, musím říct, že čtvrtá série mě snad zatím baví nejvíc a jsem zvědavá, co se z toho ještě vyklube. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dobrý seriál, prvá séria vyšla (dalej zatiaľ neviem), sú tu veľké pozitíva – dej okorenený intrigánstvom, je tu veľmi veľa prekvapení a zvratov, dobre zahrané postavy, skvele zobrazené to snobstvo smotánky, pomsta a jej dôvod a všetko okolo nej sa odhaľuje len pomaly, vrstvu po vrstve. Mínusom je možno paradoxne zaangažovanie Emily VanCamp ako hlavej predstaviteľky, to nie je herečka, ktorá sa hodí do postavy pomstiteľky ovládajúcej dokonca bojové umenie či niečo také. Ostatné herecké výkony super, ale hlavne vyčnieva Madeleine Stowe. A to nielen herecky. Kto by tejto pani a fakt že pani hádal 53 rokov? Ja som si pozrel súčasné fotky, keď už má 62 a stále neveriacky krútim hlavou. ()

Reklama

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Pomsta je nejlepší za studena a že to tady teda vychladlo.....Každý díl je fakt nejvíc napínavý že Vás to nedonutí vynechat ani jednu větu. Mám za sebou zatím 13dílů, ale už ty si mě neskutečně získaly. To jak na sebe všechno navazuje je až neskutečné a Emily vytrvalost a touha se pomstít , je naprosto úchvatná a ještě s jakým ledovým obličejem to vše dělá...Moc lží, moc intrik moc zla,to já teda můžu...cheche ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že po prvním pěti minutách se mi chtělo zvracet, byla jsem zmatená a rozladěná - všechno zároveň. Ale pak se to změnilo - a já si seriál naprosto zamilovala. Emily/Amanda je naprosto úžasná, umí dělat skvělý poker face a seriál obsahuje tolik nečekaných zvratů (k lepšímu), že se to snad ani nedá očekávat. Zatím jsem v první polovině první série, takže uvidíme kam to povede, ale zatím musím rozhodně hodnotit kladně. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Prvních deset epizod se nese skoro na 4* vlně, mírně neotřelé téma na TV a chytře uchopené, dobrý scénář a nadprůměrní herci (zejména Madeleine Stowe) působící v přitažlivém světě bohatých. Jenže jakmile se zápletka odkryje z větší části tak tvůrci začnou kombinovat nejrůznější blbosti, aby seriál co nejvíce natáhli, a stane se z toho rozplizlá nekoukatelnost. ()

Galerie (1 041)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne mala mať úvodná séria 13 epizód s uzavretým dejom, avšak potom, čo seriál získal titul najpopulárnejšieho projektu televízie ABC, scenáristi zápletku predĺžili a finále vyvrcholilo 22 epizódou. (nikenzi)
  • Po filmu Pomsta (1990) se jedná již o druhý projekt s originálním názvem Revenge, na kterém Madeleine Stowe spolupracovala. (Agita)

Reklama

Reklama