Reklama

Reklama

Pan Am

(seriál)
  • USA Pan Am
Trailer
USA, (2011–2012), 9 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jack Orman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Christina Ricci, Kelli Garner, Michael Mosley, Karine Vanasse, Annabelle Wallis, Mike Vogel, Margot Robbie, Jeremy Davidson, Ashley Greene, Goran Višnjič (více)
(další profese)

Epizody(14)

1963: Špičkový tryskáč Majestic Clipper aerolinií Pan Am vyráží na první přelet. Na palubě převáží cestující a posádku do rychle se měnícího světa dobrodružství a mezinárodních intrik. (Viasat)

Recenze uživatele Big Bear k tomuto seriálu (1)

Pan Am (2011) 

Tak jsem dokoukal první sérii. A jsem nadšen. Ten look zlatejch americkejch šedesátejch, letištní prostředí, parádní klasické tryskáče Boeing 707 a sexy letušky v modrých uniformách spol. PAN AM to vše mi sedlo do noty jak už dlouho nic. Boeing 727 PAN AM byl kdysi klenotem mých modelářských sbírek. Nechápu proč, či kdo to tehdá v DDR dovolil, ale mezi všemi těmi túčky Aeroflotu a Interflugu se objevila pravá americká mašina. Vybavil jsem ji tehdy žárovičkami napájenými plochou baterií... Večer na mne svítila z police kabina a okénka trupu... Na seriál PAN AM jsem narazil úplně náhodou. V jednom z nedávno viděných filmů jsem se zamiloval do platinové blondýnky Margot Robbie. Když jsem požádal strýčka Googla o nalezení nějaké té fotky, narazil jsem na tuto krásku v slušivém modrém kostýmku. Pak už byl jen krůček k ochutnávce prvního dílu. A u jednoho sousta nezůstalo. Seriál je zajímavý svoji dobou ve které se odehrává a celým tím prostředím. Je do něj zakomponována i špionážní vložka, snad kvůli napětí. Celé to na mně však působilo mírně naivně a opravdu si neumím představit jak pouhý kurýr po každé nejasnosti či úleku volá svému řídícímu agentovi do USA. A to nebyla jediná věc. Například v jednom z dílů, kdy 707 přistane nouzově na Haiti se už v závěru jaksi neřešilo, kdo od narychlo startujícího stroje odjel se schůdky... Povstalci? Ale na stranu druhou je tam kupa romantiky, humor, vtipné dialogy a pohled do prostředí, které mám rád. Takže jsme tu u závěrečného hodnocení. Udělal jsem si test. Bavil mne každý díl? ANO. Těšil jsem se na další? ANO. Co náplň jednotlivých dílů? SKVĚLÁ. Byly letušky sexy? NO TO SAKRA! Která se líbila nejvíce? NAKONEC VŠECHNY. Čím nejvíce zaujaly? JAK KROUTILY PRDELKAMI V MODRÝCH SUKÝNKÁCH. A co zbytek posádky - kapitán, co-pilot, navigátor? SUPER PARTA. A co další pokračování seriálu? ROZHODNĚ BY SE MĚLO NATOČIT! ------ Takže když to shrnu, musím dát 5 palubních lístků na let Cipperu 22 spol. PAN AMERICAN. * * * * * ()

Reklama

Reklama