Reklama

Reklama

Bylo, nebylo - Série 2

(série)
USA, (2012–2013), 16 h 8 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Stephen Jackson

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Emilie de Ravin, Barbara Hershey, Eion Bailey, Meghan Ory (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Kletba byla konečně zlomena. Všichni už ví, kým jsou. Jenže ještě není konec. Regina zjišťuje, že už nemá svojí kouzelnou moc, a tak se nemůže ubránit davu, který ji chce lynčovat. Benzín do ohně přileje i pan Gold, který poštve na Reginu démona. To Emma a ostatní nemohou dovolit. Navíc Regina prý ví, jak démona z města vyhnat. (Varan)

(více)

Recenze (6)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.série pro mě byla trošku slabší než první, přišlo mi to až moc "ukecané" ale zase se tam častěji objevoval Rampelník, což je moje oblíbená postava a hodně se kolem jeho příběhu vysvětlilo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdekdo by řekl mírný pokles. Za první sérii se ale při zpětném vzpomínání nedalo stihnout převyprávět téměř nic a v této druhé a stále nepřímo zaměřené řadě tkvěl přímo enormní prostor pro zapojování dalších klasických pohádek v doposud nepředstavitelném kabátě. A byl vytěžen na maximální maximum. Skvělá práce! 9/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako by se obnovením magie ve Storybrooku naopak velká část kouzla vytratila. Určitě ne všechno, po nezáživném rozjezdu měl souboj s Corou docela jiskru, ale překombinovaných posledních cca 6 epizod s "agenty", chtějícími vymýtit magii z lidského světa, už vyloženě nebavilo. Nejvíc však štvala nekonzistentnost v chování postav (hlavně Regina byla střídavě zlá-hodná-zlá-hodná ob tři díly), vše kvůli plakátovým rodinným hodnotám ("láska k Henrymu" vede). ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale druhá série se v porovnání s první zdá spíše nahodile natočená, jako by tvůrci nečekali, že se seriál uchytí, a proto v druhé sérii házeli na všechny strany různé nápady, které nevyužili v sérii první. Ale to je neskutečná škoda. Seriálem nastavovaný hlavní záporák druhé série, Cora, dle mého názoru nedosahuje takového charismatu jako Rumple ani Regina, takže jakékoliv nebezpečí z její strany je spíše rozčeřením vod a ničím víc. No a v posledních dílech představená zápletka o nebezpečí z "reálného" světa mi taky upřímně moc nesedla. Co mi sedlo a hodně mě nalákalo na novou sérii, je nakousnutý výlet do dalšího z fantazijních světů. Prozatím jsem u pátého dílu třetí série a už teď můžu říct, že je o dost konzistentnější, zajímavější, a hlavně má velmi charismatického záporáka, kterému tu jeho tak trochu šílenou povahu dost věřím. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (1)

  • V záběru, kdy James/David (Josh Dallas) míří pistolí na otce, krále Jiřího/Alberta Spencera (Alan Dale), je celkem klíčový detail, kdy pomalu povoluje sevření a pouští pistoli na zem. V následném záběru z perspektivy otočené o 180° David zbraň stále drží a míří na otce. (krisikowa)

Reklama

Reklama