Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Storybrooke došlo k dalšímu neštěstí, které má zdánlivě jasného viníka. Mezitím v pohádkovém světě najde Karkulka spřízněnou duši... (TV Prima)

Recenze (2)

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tuto epizodu som to vydrzal (skor pretrpel). Fakt nechapem to prestrelene hodnotenie tohto serialu. Zrejme zenske publikum zahlasovalo. Pre mna prilis nudne, ukecane, zdlhave, otravne vztahovky, nicovaty (ne)herci no klasicka telenovela. TFUJ !!! ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokr. dílu z 1.s. o Červené karkulce s následným rozšířeným její mytologie a ukázkou několika osobních tragédií. ,,Jmenuji se Gus. Žil jsem v Popelčině spižírně, jedl jsem sýr, ohlodával dřevo, ale spíše sýr.´´ Červená k. ,,Dnes se mi to nehodí. Holčičí noc. Přinesu sýr k vínu, což vůbec nesouvisí s tím, že jsi myš.´´ ;-))) ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V záběru, kdy James/David (Josh Dallas) míří pistolí na otce, krále Jiřího/Alberta Spencera (Alan Dale), je celkem klíčový detail, kdy pomalu povoluje sevření a pouští pistoli na zem. V následném záběru z perspektivy otočené o 180° David zbraň stále drží a míří na otce. (krisikowa)

Reklama

Reklama