Reklama

Reklama

Bylo, nebylo

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 114 h 2 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Colin O'Donoghue, Lee Arenberg, Emilie de Ravin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(156)

U dveří lovkyně uprchlých zločinců Emmy se jednoho dne objeví malý kluk, který tvrdí, že je jejím ztraceným synem. Podle něj jediná Emma dokáže zvrátit hroznou kletbu, kterou uvrhla zlá čarodějnice na celou říši pohádek... (TV Prima)

Recenze uživatele Wallis3 k tomuto seriálu (6)

Bylo, nebylo (2011) 

Projekt to byl zajímavej a jeho počátky hodně slibný, prolínání světů zajímavý. Dokonce se nebálo nechat postavy umírat bez návratu- původní šerif, Bae (Neal), ale postupně to sklouzávalo do kýčovité pitomosti, kdy Emma už vyloženě lezla na nervy, jednou se vše vyřešilo kouzelným mávnutím, podruhý to zase nešlo, zápletky se opakovaly pořád dokola, hodní byli zlý, zlý byli hodní, dvojníků bylo nepočítaně, linka s autorem byla divná, vztahy byly převztahovaný, no myslím, ten průměr by tomu mohl stačit. ()

Série 1 (2011) (S01) 

Jo, tak tohle vyprávění mě baví. Prominu i leckdy stupidní chování postav, kterýmu se nevyhne snad žádný seriál, protože tady je to vynahrazeno příjemnou atmosférou, pohádkovou hudbou, která se mi usadila v mysli, skvělým nápadem a hlavně se při vyprávění musíte držet ve střehu, aby jste si příběh z pohádkového světa poskládali. První série uběhla na sto prdů a hurá na druhou. Trošku se děsím těch sedmi, aby z toho nebyla zbytečně natahovaná žvejka. ()

Série 3 (2013) (S03) 

Udělat z Petra Pana arcilotra no, zajímavý počin. ()

Série 4 (2014) (S04) 

První půlka vyloženě nudila. Animovaný Frozen mě nebavilo, hraný na tom bylo o kousek líp. Ten seriál je děravej, jak panenská blána Sněhurvy, když Šmudla šel dvakrát, ale kdoví proč, mě prostě baví a udržuje pozornost. ()

Série 6 (2016) (S06) 

A je to. Sklouzlo to do otravné natahovačky, která mohla skončit už kdysi a zachovat si slušnou tvář. Mohla skončit i touto sérií, ale né, z nějakýho důvodu se to musí mrskat dál. Tady to pozdvihl muzikálový díl, který se opravdu povedl a Evil Queen a Hook tomu jednoznačně vévodili. No dál se dodívám jen proto, že zase oracuje můj blbej zvyk dodívat se i když už to vlastně přestává bavit. ()

Série 7 (2017) (S07) 

Nejotravnější, nejdebilnější a nejmíň sympatický xichty tohohle seriálu. Opravdu úplně zbytečný počin. ()

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama