Reklama

Reklama

Bylo, nebylo

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 114 h 2 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Colin O'Donoghue, Lee Arenberg, Emilie de Ravin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(156)

U dveří lovkyně uprchlých zločinců Emmy se jednoho dne objeví malý kluk, který tvrdí, že je jejím ztraceným synem. Podle něj jediná Emma dokáže zvrátit hroznou kletbu, kterou uvrhla zlá čarodějnice na celou říši pohádek... (TV Prima)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (7)

Série 1 (2011) (S01) 

Byla jsem docela dost překvapená, vůbec jsem netušila, že se mi to bude takhle moc líbit. Líbí se mi, že se skoro každý díl věnuje jedné pohádkové postavě, také to vysvětlí hodně nejasností z pohádek, třeba mě vždycky nešlo do hlavy, proč Zlá královna nesnášela Sněhurku jen kvůli kráse a tady se to konečně vysvětlilo. ()

Série 2 (2012) (S02) 

2.série pro mě byla trošku slabší než první, přišlo mi to až moc "ukecané" ale zase se tam častěji objevoval Rampelník, což je moje oblíbená postava a hodně se kolem jeho příběhu vysvětlilo. ()

Série 3 (2013) (S03) 

3.série mě bavila daleko více než druhá. Líbila se mi ta teorie s Petrem Panem a také se mi líbí, že všechny postavy jsou nějakým způsobem propojené. A ten konec mě jen navnadil na další sérii! ()

Série 4 (2014) (S04) 

Tak už i Bylo, nebylo se pustila do pohádkového hitu Frozen, to se na sebe nedalo moc čekat. Ale představovala jsem si to lépe, možná pro fanoušky původní Disney pohádky to bude trošku zklamání, jak se to v reálu vyvine, ale co se dá dělat. Tvůrci mají vlastní fantazii. Celkově za mě byla série spíše průměrná než ostatní, které se mi líbily daleko více. ()

Série 5 (2015) (S05) 

Pátá série byla podle mě lepší než čtvrtá. Artuš mě moc nebavil, nejsem úplně na tyhle legendy, ale Rebelka byla skvělý, za mě nejlepší epizoda byla právně s ní. Hádes byl obrovským zklamáním, čekala jsem něco více propracovaného, lepšího. Tohle za moc nestalo. Ale série jako celek byla lepší a zábavnější na koukání. ()

Série 6 (2016) (S06) 

Divím se, že seriál bude pokračovat dál i bez několika hlavních hvězd. Například Snow a David přece byli hlavní linkou příběhu a Swan byla hlavní postava, tak jak to chtějí udělat bez nich? Jsem na to hodně zvědavá, myslím si, že to nebude tolik fungovat, ale uvidíme. Nejvíce mně potěšila muzikálová epizoda, velmi chytlavé písně, hlavně ta od Reginy. ()

Série 7 (2017) (S07) 

Tohle se vůbec nepovedlo. Už když jsem si přečetla, že Jennifer Morrison opouští seriál, tak jsem si říkala, že to bude bída a bohužel se to potvrdilo. Hlavní protagonistka je strašně nesympatická a nehezká, stejně jako její dcera. Jsem ráda, že alespoň pár postav zůstalo seriálu věrných jako Lana nebo Robert, ale bohužel dějová linka byla tak chabá a prázdná, že to vůbec nepomohlo. Nejhorší finální série jakou mohli vymyslet. Škoda, že to Jennifer nevydržela ještě jeden rok, rozloučení by bylo alespoň trochu důstojnější. ()

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama