Reklama

Reklama

Bylo, nebylo - Série 7

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 15 h 49 min (Minutáž: 43–45 min)

Kamera:

Tony Mirza

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Lana Parrilla, Jennifer Morrison, Jared Gilmore, Josh Dallas, Robert Carlyle, Colin O'Donoghue, Emilie de Ravin, Meghan Ory, Rebecca Mader, Dania Ramirez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Dagoussek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč další série po zdárném ukončení ??? Nové postavy jsou ošklivé a nesympatické. Nové příběhy už ztrácí kouzlo starších epizod. I když se tam pohybují staré hrdinové , tak už to není vůbec ono. Opakování neustále dokola zda "věřit či nevěřit" je už tak otravná fráze, že máte chuť tv rozbít. 1*za konec velkého Rampelníka a šťastný konec Golda s Belle. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se vůbec nepovedlo. Už když jsem si přečetla, že Jennifer Morrison opouští seriál, tak jsem si říkala, že to bude bída a bohužel se to potvrdilo. Hlavní protagonistka je strašně nesympatická a nehezká, stejně jako její dcera. Jsem ráda, že alespoň pár postav zůstalo seriálu věrných jako Lana nebo Robert, ale bohužel dějová linka byla tak chabá a prázdná, že to vůbec nepomohlo. Nejhorší finální série jakou mohli vymyslet. Škoda, že to Jennifer nevydržela ještě jeden rok, rozloučení by bylo alespoň trochu důstojnější. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, pripúšťam, že posledná séria bola zo začiatku o dosť slabšia, než predchádzajúce, ale eventuálne rozhodne stojí za pozretie. Prvých pár epizód bolo hrozných, to vážne ani mňa asi po štvrtú časť nebavili vôbec, pretože zoznamovačka s novými postavami a zdanlivo novým príbehom boli sklamaním z odchodu už obľúbených hrdinov. Noví mi boli sprvu nesympatickí a dejová línia pôsobila veľmi scestne a cudzo v napojení na predchádzajúci príbeh, avšak od určitej epizódy to bolo čím ďalej, tým zaujímavejšie a v konečnom dôsledku som si povedal, že to bolo prepojené a premyslené naozaj neuveriteľne dobre! Dokonca obdivujem, že sa takto šibalsky a vynaliezavo scenáristi popasovali s odchodom predchádzajúcich hlavných postáv, čo muselo byť určite náročné. Ukončenie seriálu bolo bravúrne a naozaj, aj napriek prvotnej nezaujímavosti, sa z tejto série vykľuje niečo perfektné! Treba doslova len vydržať tých prvých pár častí, potom sa to rozbehne a opäť to diváka riadne vtiahne do deja. Bohužiaľ za ten iritujúci začiatok tú jednu hviezdičku strhávam, to však neublíži hodnoteniu seriálu celkovo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loni v květnu jsem k finální části 6. sezóny sepsal na TV Show Time komentář, ve kterém jsem zmínil frázi “This is where part of my life ends”. Nedivím se komukoli, kdo s odchodem většiny původního obsazení nad OUAT nadobro zanevřel, řada, která jej před týdnem navždy uzavřela, se přeci jen v její velké části tvářila již spíš jako odlišný seriál. S větou “The New Book Opens” jsem se prokousal nudnými díly podzimní poloviny, aby se po zbytečném příběhu Gabrielle Anwar s Adelaide Kane objevil opět úsvit dřívejších excelentních příběhů a posledních cca 7 epizod navodilo ty nádherné feelingy, jež mě provázely celým seriálem od jeho prvopočátků. No a závěr celého Once Upon a Time? Kromě konce čtvrté řady jsme se dočkali toho nejdojemnějšího a nejlíbeznějšího season finale za celých 7 let toho úžasného pohádkového dobrodružství. Velmi vyzvedlo průměr místy až trapného příběhu Hyperion Hights. 6/10 ()

Galerie (519)

Reklama

Reklama