Reklama

Reklama

Bylo, nebylo - Série 5

(série)
USA, (2015–2016), 16 h 45 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Emilie de Ravin, Colin O'Donoghue, Jared Gilmore, Rebecca Mader (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Aby zachránila bližního svého, musela se Emma obětovat, a tak se stala temnou. Hook jí chce pomoci, bohužel neví, kde začít. Čarodějův učeň mu řekne, že musí vyhledat Merlina. Jen on dokáže z Emmy temnotu sejmout. Její přátelé se jí vydají pomoct. Neví však, čemu budou čelit tentokrát... (Varan)

Recenze (11)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten, kdož kritizuje nový kabát OUAT z letošního podzimu, nejspíše přeskočil nesmírně kostrbatou sérii 5. Ani nevím, co bych k těmto 23 dílům sdělil, zkrátka jsem je přelouskal z nostalgie a pouta, které jsem si k seriálu vytvořil. A vzhledem k následující náloži částí 6. i současné sezóny jsem vděčný, že jsem nad Hádesem a Temnou Emmou nezanevřel. 5/10 ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se na pátou sérii těšil, tak jsem zklamaný, jelikož mi nakonec přišla ještě horší než druhá. První polovina by ještě šla, twist a Artušem nebyl špatný, ale celá linka Dark Swan po slibném začátku byla propadákem. Pořád tam ale byla Merida (The Bear King je podle mě jedna z nejlepších epizod seriálu). Od druhé poloviny jsem radši nic nečekal a udělal jsem dobře. Hádes se zpočátku tvářil zajímavě, ale nakonec to byla jen slabší verze Rampla. Snad bude další série lepší. Dvoudílné finále se mi opravdu líbilo, hlavně Sam Witwer jako nový záporák byl výborný. Celkem ale jen 60 % ()

Reklama

Agent006 

všechny recenze uživatele

Jak trefně napsala Sarcasmgirl, 5. série je bída. Nebavila mě ani Dark Swann a vlastně ani Underworld, téma Dark One je hrozně vyčerpaný a příběh každý epizody jako by si tvůrci cucali až z paty. Často tak scény působí vyloženě komicky (většinou v nich figuruje Henry, u kterýho si nemůžu pomoct, ale moc hereckýho talentu nenacházim, ani po těch letech v jedný roli, pro tu roli). Doufám, že to scénáristi s 6. sérií trochu vytáhnou a důstojněji tak i seriál zabalí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temná Emma, Regina spasitelka, Gold jako hrdina s čistým srdcem - moc hezky rozestavěné figury, k tomu nejoblíbenější scénáristická finta: vymazané vzpomínky na 6 týdnů na hradě Kamelot, kde se všechno tohle upeklo. Zápletka kolem "zlého" Artuše mi sice přišla dost navíc, rozhodně však lepší než naprosto plakátová Henryho první láska. Pro 2. polovinu přišla ještě povedenější změna: výprava do záhrobí, tzn. Hádem ovládaného "Underbrooke", kvůli záchraně Hookovy duše přivedla nazpět mnoho starých známých a představila vcelku neotřelé výzvy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série byla podle mě lepší než čtvrtá. Artuš mě moc nebavil, nejsem úplně na tyhle legendy, ale Rebelka byla skvělý, za mě nejlepší epizoda byla právně s ní. Hádes byl obrovským zklamáním, čekala jsem něco více propracovaného, lepšího. Tohle za moc nestalo. Ale série jako celek byla lepší a zábavnější na koukání. ()

Galerie (1 001)

Reklama

Reklama