VOD (1)
Epizody(24)
Pilot (S01E01)
A rozchodová scéna (S01E02)
A dotek dobré vůle (S01E03)
A problémy bohatých (S01E04)
A koňský večírek z devadesátých let (S01E05)
A mizející postel (S01E06)
A problém krásna (S01E07)
A křeččí kultura (S01E08)
A Johnny a Cash (S01E09)
A velmi vánoční díkůvzdání (S01E10)
A test reality (S01E11)
A prodejní akce (S01E12)
A tajná přísada (S01E13)
A sousedka ze shora (S01E14)
A slepá skvrna (S01E15)
A zlomená srdce (S01E16)
A košer dortíky (S01E17)
A zástoje na jednu noc (S01E18)
A jarní prázdniny (S01E19)
A peníze za léky (S01E20)
A masakr zaneřáděné kabelky (S01E21)
A velký průlom s máslovým krémem (S01E22)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
Na poměry klasické televize se jedná o velice odvážný počin. Tolik nejen sexuálních narážek se v tomto prostředí skutečně jen tak nevidí. Hlavní přísadou této opravdu dobré první série je ale celé obsazení v čele s Kat Dennings. Ta si svou přítomností krade každou scénu pro sebe. Beth Behrs je občas otravná až moc, ale díky nejen Jennifer Coolidge, je vždy její vystup udržen v těch správných mezích. Pro fanoušky dobré lehké komedie určitě ideální seriálová volba. ()
Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()
1. série je fajn. Spousta super vtipů, které ve mně vyvolávají koňský, hekavý smích. Max je neuvěřitelně vtipná, sympatická. Jediné, co bych této postavě vytkla, je její "drsné" chování. V některých místech je to neuvěřitelné, přehrávané a ve výsledku to kazí charakter postavy. Caroline sice také přehrává, ale jiným způsobem, který nebodá do očí tolik, jako u Max. Oleg a jeho vtipy zvedají seriálu ještě jednu hvězdičku. Postavy, které mi však v seriálu nesedli jsou: Earl a Sofie. Earl a jeho humor jde naprosto mimo mě. Co se týče Sofie, i přesto, že herečku mám ráda, zde ji moc nemusím. Nijak výrazně mě zde neoslovila. ---- Celkově je 1. série velmi kvalitní a pokud se chci odreagovat, zasmát a trochu zlepšit své kulinářské znalosti, jsem na správné adrese. ()
Příjemná humoriáda s Max a Caroline v hlavních rolích navzdory bídě. Společně s Olegem a Kaštanem na věčné časy. Dočkají se plné výše potřebného kapitálu? České titulky jsou docela vymakané, ale nesmí se nechat unést záměnou pojmů a dojmů, jako je nahrazování Nancy Drew Sherlockem. V posledních dílech se zabydlela Jennifer Coolidge a nikoho lepšího tenhle seriál ani nemohl potkat. Polsko, Hitler, rasová segregace a pořád humoru není dost. "Look at me again." A na závěr Maxin nádherný výstřih ♥ ()
Ty dvě jsem si oblíbil překvapivě rychle. Mají solidní chemii mezi sebou a téma "bohatá ve světě chudých" bude vždy vtipný. Uvidíme co dál, ale první "naťukávací" série je více než fajn. ()
- Písnička, která hraje při flash mobu, je „Party Rock Anthem“ od LMFAO ft. Lauren Bennett, GoonRock. (Duoscop)
- Písnička, která hraje v této epizodě, je „Starships“ od Nicki Minaj. (Duoscop)
- V čase 7:45 má Caroline (Beth Behrs) celou dobu v ruce hnědé boty. V dalším střihu už je v ruce nemá. (Likan7)