Reklama

Reklama

Epizody(24)

Recenze (4)

Nereida18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série Socek trošku vázne. Je tu šílený začátek - de facto znovuobjevení snu. Je to celé velice uspěchané, což seriálu rozhodně nepřispělo. Kouzlo z jedničky a dvojky se nadobro ztratilo. Scénář nás sice láká na Maxinu školní docházku, nicméně scény na kurzu mě šíleně nudí. Což bohužel je 75% seriálu. Jelikož se na seriál dívám v češtině, je třeba zmínit nové obsazení v dabingovém studiu. Nesmírně jsem zbožňovala hlasy dabujících slečen. Nový dabing mi lezl šíleně krkem. Pravda, zvykla jsem si. Nicméně stále trvám na svém, že Caroline alt nesluší, a že Max už ze není sarkastická servírka, ale obyčejná vulgární holka z New Yorku. Škoda. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série funguje velice dobře, žádné návraty průserů typu J. Petto. Od té doby, co Max začala chodit do školy pečení, je to čím dál tím lepší. Caroline si vyměňuje lekce francouzského jazyka a humor má čím dál tím větší nápor na bránici. Brown Chicken Brown Cow. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá půlka série mě nepotěšila, naopak začínám mít pocit, že Socky mají možná to nejlepší za sebou. Holky jsou furt v pohodě, ale přijde mi, že seriál začíná vykrádat sám sebe trochu. A všechny scény ve škole vaření jsou podprůměrné. Snad se ještě Socky pochlapí! :) ()

Galerie (210)

Zajímavosti (6)

  • V epizóde sa mal objaviť Craig Ramsay. Jeho scéna bola ale vystrihnutá. (dwdb)
  • V čase 09:09 je krabice před popelnicí, v dalším záběru je už krabice vedle popelnice. (Likan7)

Reklama

Reklama