Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

martincba

Mě se zatím líbí, těžko se hodnotí těch pár odvysílaných dílů, pořád si dávaj nějaký pauzy, ale zatím rozhodně zklamán nejsem... Jako, jeden, dva díly za moc nestály, ale jinak se bavím dobře... 

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

4.Seria ma uplne sklamana zatial som sa ani raz poriadne nezasmial.Co vy hovorite na 4.seriu?

na příspěvěk reagoval Mikeel

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

Mire

Neboj se, já křehká rozhodně nejsem. To už bych byla na střepy. Ale vždyť je to pravda, co jsem napsala. Momentálně televizi nemám a vůbec mi nechybí. :o) Taky nemusím uklízet :o)

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

Já jsem zase nikdy neviděla ani 1 díl v originálu, mě přijde, že česká televize udělala to nejlepší co mohla udělat, že pouští takovýhle sitcom, protože program TV Nova je plný shit - seriálů. Kdo se má na to koukat... nějaký rádoby hlubokomyslný kriminálky aj. sračky, který jsou nekonečně dlouhý a nudný. To si raději v český telce pustím nějaký vtipný sitcom a do toho uklízim. Ale taky mě hodně dostal ten zpičenej dabing.

na příspěvěk reagoval Mire

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

cguio

Souhlas s rockstormem, dabing zazdí vtipy a navíc mi přišel hrozný. Max i Caroline mají parádní nezaměnitelný hlas, navíc přesně jak píšeš, změnily se i dabérky, navíc čekat vždy rok nebo více na novou dabovanou řadu .... verdikt: rozhodně v angličtině!

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Beagle

To víš, že se nepleteš. :) Jakmile mám seriál rozkoukaný už s ním neseknu, a 2BG jsou stále v mé topce oblíbených seriálů. :))

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Patw

Díky za vysvětlení, Dekea je stejně škoda... Ale v tom "předchozí série byla tak trochu strašná" stejně slyším slabost pro 2BG a ochotu jim ty občasné blbiny prominout, nebo se pletu? :)

na příspěvěk reagoval Patw

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Beagle

SPOILERS:

Max se s Dekem rozešla protože se nepohodl s rodiči a vzdal se svých peněz. Jenže to bez nich nezvládal a jelikož ho má(měla) Max ráda tak ho pak "vrátila" rodičům a vzdala se ho a on tak získal zpět své bohatství. (20 díl 3 série).

To no je opravdu na Emmy: "This is super awkward." :) Rozjezd je slušný. Teď se mohou 2 Broke Girls už dostat kvalitou jen nahoru... předchozí série byla tak trochu strašná.

na příspěvěk reagoval Beagle

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Lehký SPOILER: Tak čtvrtá řada se slušně rozjíždí, sice si už vůbec nepamatuju, kam zmizel Deke a jak to teď mají děvčata s pěnězi/otcem/matkou atd. ale Kim Kardashian za tenhle výkon dostane minimálně EMMY...:)

na příspěvěk reagoval Patw

KateDee

KateDee (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Přidávám se k Musakle, že takový ječení jsem teda nezaznamenala ve většině sitcomů. Rozhodně ne u stále se objevující a v každém díle se vyskytující postavy. A taky mně to strašně vadí. V Ženatým se závazky mi to tak hrozný nepřišlo a navíc tam ta postava pak předvedla něco fakt vtipnýho, že jsem se na ni těšila taky, ale bohužel u Sophii mi to přijde v 99 % přehnaný (v prvních dílech ještě ok, byla celkem vtipná).

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Mire

no ono je to typický pro americký sitcomy, že když přijde na scénu někdo, kdo v tom díle ještě na scéně nebyl, tak se tam ozývá to ječení :)

to je vidět i v těch starších sitcomech jako třeba ženatý se závazky a takový :)

na příspěvěk reagoval KateDee

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

GigaPudding

No až tak veľa nie (hlavne v pôvodnom znení), ale presne toto mi vadilo aj pri that 70's show, kde publikum robilo to isté a ešte častejšie. To som ale vzdal po prvej série kvôli tomu lebo ma to vôbec nebavilo a skoro všetko ma na tom sitcome sralo :)

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

Mire

Tak Sophie tam má bejt za dámičku, proto se houká, kdykoliv vstoupí na plac. Já mám teda její postavu rád, i když je to občas už přepálený a přehraný do extrému... 

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Mne napríklad veľmi vadí aj to keď vojde na scénu a zakaždým obecenstvo húka ako jebnuté jakeby neviem čo za skvost tam prišiel.. všimol si to niekto?

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

m@cs

To ja zas Jennifer velmi mozem. Mne len pohlad na nu vyvolava usmev na tvari a ako Sophie je bozska.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

To je už dávno známe. Aj dva a pol chlapa začína vtedy. Ešte že Big bang theory pôjde riadne :)

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Podľa mňa seriál ide dolu vždy keď nastúpi stiflerova máma ktorú nemôžem ani cítiť >:(

na příspěvěk reagoval m@cs

Reklama

Reklama