Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

polono

Určitě až od září. Zhruba začátkem května, či koncem dubna bude teprve finišovat druhá série ;)

na příspěvěk reagoval gatorly

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

taky nechápu, proč někteří tak vyšilujou... překlad názvu mi přijde docela trefný

gatorly

gatorly (hodnocení, recenze)

2 socky? to je strašný? To vypadá, že se to tu asi bude někde distribuovat, četl jsem něco o Tv Smíchov, takže Nova... pak mi ten překlad začal dávat smysl. Teda jakože byl vymyšlen na Nově.

na příspěvěk reagoval Mikeel

Zenei

Zenei (hodnocení, recenze)

zeďa

Je mi úplne jedno ako to vyznie, ako som už písala, 2x som na tom prepla a vždy sa tam venovali téme bradaviek. Na to ja fakt nie som. Ako ani na bláznivé americké komédie alebo Borat a pod. a pritom sú často tiež úspešné. Hold, každý má iný vkus.

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

Zenei

Překlad dělá 99% zážitku... To, co v angličtině vyzní vtipně a přirozeně, je většinou v češtině i slovenštině už za hranicí. Každopádně jde o jeden z 10 nejlepších seriálů za posledních x let...

na příspěvěk reagoval Zenei

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

kery-

V originálním názvu "žádnej doláč" není, ten si vymyslel právě ten magor, co to překládal... Taky proto je to magor..

na příspěvěk reagoval Mire

kery-

kery- (hodnocení, recenze)

IQ Tiqe

Nevim co vadí jí, ale jestli naráží na cz název seriálu, tak mě třeba vadí to, že naznačuje jako by to bylo o dvou bezdomačkách co pijou krabicáky..

 

Ale co si budeme povídat, autora cz názvu asi nenapadlo jiný slovo, kde by tak cool využil ten znak doláče z originálního názvu..

na příspěvěk reagoval zeďa

alyne

alyne (hodnocení, recenze)

Já bych třeba řekla, že např. Přátelé nesahaj 2BG ani po kotníky. Ale tak ... nejen 2BG, Přátelé prostě za moc nestojí.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

Tak tak. Všichni víme, že např. Přátelé jsou jinej level. 2BG jsou sporostý, politicky nekorektní, ničeho se nebojí a stojí na dvojsmyslech (třeba Californication je taky jiná liga, ale vzdálená podoba díky bulgarismům by se našla). Zároveň se nevyhnou trapnostem, jednoduchosti, lacinosti, ale z mého pohledu se v každém díle najde pár originálních dvojsmyslů nebo hlášek, které to trumfnou.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Mire

Ak to nemyslíš dvojzmyselne ;) Tak základný rozdiel je, že Muffin je 99% bez polevy/ozdoby a  má taký prekypený vrch. Kdežto cupcake má všakovaké ozdoby.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Ale čo si budeme rozprávať, ten seriál je o hipstroch, bradavkách, vagínach, Olegovom penise a trochu aj o muffinoch, teda cupcakoch, aj keď rozdiel medzi tými dvoma nevidím...

na příspěvěk reagoval Mikeel, Sagara

Reklama

Reklama