Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele kingik k tomuto seriálu (1)

A rozpal mě na pódiu (2017) (S06E21) 

Navzdory tomu, že vznik životopisného filmu o životě blond blbky Caroline, je značně absurdní nápad, těch absurdních situací je v téhle epizodě minimum. A je to škoda. Z konfrontace herců se skutečnými předobrazy se určitě dalo vytěžit víc. Tak třeba pasáž z tiskové konference k filmu je celkem normální. Nedojde zde k nějakému fiasku. No co, herec, co ztvárnil kuchaře Olega, se přestal sprchovat. Ale Kat Dennings hláškuje, Jennifer Coolidge zdatně kontruje, Beth Behrs užasle otvírá ústa na tři pékádéčka (měla by si to patentovat) a zbytek osazenstva nezůstává o moc pozadu. Od stěžejní scény, v níž se představitelka Max vžila do své role natolik, až zmizela v narko podsvětí, jsem čekal třeskutější vyústění. Beth Behrs a Kat Dennings jsou nadále spolehlivými držáky, až je obdivuhodné, že tenhle sitcom stále chrlí kvalitně originální nápady, i po tolika letech vysílání není vyšťaven. Rozhodně jsem ale viděl vtipnější epizody. 6/10 ()

Reklama

Reklama