Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele veru_needy k tomuto seriálu (1)

2 $ocky (2011) 

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

Reklama

Reklama