Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Tom Riddle k tomuto seriálu (1)

2 $ocky (2011) 

Rozmazlená, ale schopná princeznička Caroline (Beth Behrs) přišla vinou otcových podvodů o peníze a musí se začít živit jakoukoli prací. Přijme proto místo servírky ve Williamsburg Diner, kde se seznámí s pohodářkou Max (Kat Dennings). Ta je z chudých poměrů, a jestli někdy mívala nějaké ambice, dávno na ně zanevřela. Její jedinou radostí vyjma randění je pečení lahodných košíčků. Caroline spatří v Maxině cukrářském nadání podnikatelský potenciál, a cesta za splněním snu o vlastním byznyse může začít. 2 Broke Girls je sitcom, který si na nic nehraje. Nepředstírá, že je kdovíjak inteligentní (narozdíl od TBBT), nevyžaduje od diváků zvýšenou pozornost kvůli sofistikovaným running jokům (Arrested Development) ani znalost popkultury (30 Rock). Je to přímočará oddychovka, jejíž humor je založený na nesčetných dvojsmyslech (co čekat, když tvůrkyní je ženská jménem Whitney Cummings. Nelíbil? Tak to 2 $ocky nejsou pro Vás) a zesměšňování rasových a kulturních stereotypů (především těch amerických). Max i Caroline jsou docela fajn postavy a tak nějak se jim nedá nefandit, tím spíš, když nám konec každého dílu hlásí stav jejich bankovního konta, což je hezký nápad, mimochodem. Podpůrný cast většinu času holky solidně doplňuje, nahrává jim a sem tam i baví samostatnou linkou, ať už perverzní kuchař Oleg, cool pokladní "taťka" Earl nebo korejský majitel restaurace Han. Paradoxně nejmíň se mi do seriálu hodí rozverná polská podnikatelka Sophie (Jennifer Coolidge, tu totiž jinak můžu prakticky kdekoli, ať už v Prcinách, Joeym, Nip/Tucku nebo Lemonym), která by byla fajn ozvláštnění, kdyby se objevila sem tam jednou za pár dílů, ale regulara z ní dělat nemuseli (už jen proto, že při každém vstupu na scénu u ní jako u jediné zazní z obecenstva nadšené "whoooooooo!" od mužské části, ne že by ve svých dvaapadesáti pořád nebyla MILFka, ale je to trochu zbytečné). První dvě série byly osvěžujícím přírůstkem do vyčichlého žánru sitcomu, po aktuálních šesti je toho všeljakého opakování a vykrádání sebe sama přece jenom příliš, a já tak musím s hodnocením dolů. ()

Reklama

Reklama