Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

animario 

všechny recenze uživatele

Sitcomů s holkama v hlavní roli není nikdy dost. Mezi prostořekou a ostřílenou rebelkou Max a naivní, ale dobrosrdečnou blonckou Caroline to klape $kvěle, humor je přirozenej a baví, prostředí originální a (L)Oleg nadrženej. Chtěl bych mít takový střelený spolubydlící. A dát si s nima sendvič. K snídani. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina to je celkem jasné. Ale jednu hvězdu dávám za to, že mi to připomnělo proč se nedívat na Smíchov. Jednoduše se to dá hodnotit dvěma slovy sitcom USA. Složitě pak, žádný timing, hloupé nereálné situace, hloupé postavy, stále se tlačí na pilu a spousta nefungujících a strašlivě předvídatelných vtipů. A a jako třešničku na dort vám dají návod kdy se máte smát, protože jinak nemáte šanci to zjistit. Nejsmutnější na to tom všem je že jsem měl pocit že jsem hlavní hrdinku někde viděl a ona to byla ta sympatická slečna nerd z Thora. ()

denisavary 

všechny recenze uživatele

Další seriál co mě zaujal....dvě sympatické hlavní postavy,ale každá úplně jiná...Max je ořáchlá, hubatá, ale citlivá holka a Caroline je tak trošku namyšlená pipka, která si umí získat člověka na svojí stranu. Ale výborně se k sobě ty dvě hodí... Výborné hlášky, které se jen tak neslyší a rozhodně jen tak nezapomenou. Potěšení v seriálu je také "Stiflerova máma"- Jennifer Coolidge, která si zahrála její typickou postavu a to polskou barbínu, ale s úžasnými hláškami :)... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No po deseti dílech to zatím vidím na tři hvězdičky. Seriál, který ničím nevybočuje (snad jen šíleným kvantem narážek na sex), prostředí pro mě moc atraktivní není (přijde mi až depresivní, je to možný?) a fakt doufám, že se jim ten bysnys konečně rozjede, protože mi přijde, že se patlají pořád v tom samým a to číslo na konci se 250 000 přibližuje fakt pomalu (myslím, že pro tolik řad nebudou mít materiál :D). Kupodivu je mi sympatičtější Beth Behrs, i když chováním je mi bližší Kat Dennings... ale když já ji tu pózu vůbec nevěřím. Ukrajinský kuchař Oleg je asi nejvtipnější, malý Han, se svým zjevem opuštěného štěněte a topící se v rozpacích, je roztomilý a Earl tak nějak nepovedený. No... uvidíme, co bude dál (protože mám pocit, že spolu s dalšími díly je to lepší - nebo síla zvyku?) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nejsem sitcomovým divákem. Jediný seriál tohoto druhu, který pravidelně sleduji je The big bang theory. V porovnání právě s TBBT jsou "Zlomené dívky" slabší, ale i tak je to dost dobrý seriál. Je převážně postaven na dvojsmyslech, čili humoru, který je nám, Čechům, velmi blízký. Spousta přirovnání, narážek a hlášek, které jsou velmi přímočaré a mnohdy i vulgární. To by samozřejmě nevadilo, ale zdálo se mi, že těch sexuálních vtipů s přibývajícími díly bylo víc a víc, a ty pak ztrácely na účinnosti. To byla první malá připomínka. Druhá jde paradoxně na konto obou hlavních představitelek. Právě ony jsou zdrojem i terčem nejvíce zdařilých fórů, ale jejich hraní se mi zdá trochu škrobené a toporné. To je však jen menší vada na kráse (možná ještě ten docela neskrývaný feminismus), jinak velmi povedeného sitcomu. Těch 80% si plně zaslouží. V druhé sérii se ukázalo, že dobré nápady a fóry skončily. Dvě holky v malé bistru skýtají zřejmě malý prostor na udržení úrovně z první série. Vrcholem je protivná a trapná postava Stephanie. Za druhou, dost nepovedenou dávám jen jednu hvězdu. Celkově jdu tedy s hodnocením o jednu * níž. ()

NightPorter 

všechny recenze uživatele

Boží. Dvě hodně zejmavý holky, zvláště Maxiny koláčky bych rád ochutnal, k tomu malej Číňan, co chce bejt cool, a hlavně Oleg, kterej je pro 2BG to, co byl Chandy pro Přátelé a Marshall pro HIMYM. Doufám, že holky na tu svou kavárničku jentak nenašetřej, a ať se laťka udrží pořád takhle vysoko. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velice snadno vžíval do chudoby mladých začínajících lidí, ale ke konci první a v tom co zatím vyšlo z druhé řady už postavy začínají být trochu monotonní, dochází tomu originalita a prostě a jednoduše to zapadá do průměru. No a mimochodem postava Sophie je vyloženě NADotravná a opravdu, opravdu, OPRAVDU bych se bez ní obešel. (Palec nahoru za pěknej originální českej název :) ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

2 broke girls jsou důkazem, že protiklady se přitahují a že jakmile smícháte dva naprosto diametrální světy, máte o zábavu postaráno. Mluvím tu o zábavě s velkým zet. 2. série mě dostává do kolen takovým způsobem, že kdybyste se náhodou ocitli v blízkosti mého bydliště, uslyšíte jen můj mocný hlasitý smích:-))) Jestli si mě Max a Caroline budou dál omotávat kolem prstu svými nesmrtelnými hláškami, zvýším na plný počet. Už teď chybí fakt jen kousíček. Komentář píši hlavně, proto abych mohla veřejně vzdát hold překladateli iq.tiqe. Tohle normálně fakt nedělám (neberte to špatně, ne, že bych nebyla ostatním překladatelům vděčná za jejich titulky), ale tenhle pán odvádí sakramentsky kvalitní práci a on je ten, který mi zprostředkovává tu pekelnou jízdu plnou zábavy. Takže velký dík! ()

Jajar 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál, jemuž bohužel schází sjednocující příběhová linie, která by vás donutila pustit si další díl. Chápu, že 2 Broke Girls je sitcom, ale to nelimituje autory tak, aby nemohli alespoň trochu prohloubit emoce. O nějaké zajímavé vztahové zápletky si to přitom říká. Škoda. ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele

Po první sérii a třech dílech už toho mám dost. Jedná se o kupu nesmyslů, reklamu na americké filmy, reklamu na americké počítačové hry a čas od času vtípek na cizí národ. Kdyby se toto natočilo v ČR, tak je zde hodnocení jednociferné. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, jestli to vůbec zapnu. Nakonec mi to nedalo. Nečekal jsem nic převratného a nic převratného to rozhodně není, ale tenhle humor mám rád, takže spokojenost je to správné slovo pro tyhle slečny. ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

jojojo, tohle je naprosto skvělé, vtipné, sitcomové, vtipné, vtipné.... chci víc! dvě série nestačí. zrušit trapné HIMYM a točit jen 2 broke girls :D ()

myxomatoza 

všechny recenze uživatele

Hurá, je tu jeden opravdu vtipný sitcom. Žádný awkward jokes. A zkuste mi říct, že nemilujete postavu Sophie a její vztah s Olegem, kterej pouští jednu perlu za druhou. Jen do toho. ()

rainman93 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit dojmu, že v postatě nejde o nic nového a sitcom čerpá inspiraci z takových komediálních sitcomů jako Přátelé, Blacks books a v neposlední řadě i Big bang theory. Jak káže povinnost dobrého sitcomu, musíme zde mít urýpanou postavu a tak trošku exotickou postavu. Nicméně padla inspirace na úrodnou půdu a je se tedy na co dívat. ()

Reklama

Reklama