Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

tranquill 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda navíc je za sympatické postavy, které jsou výborně zahrané, avšak scénář je slabší, spoustě rádobyvtipů se ani nepousměju. Chtěl jsem se podívat na 6. sérii, ale opravdu už není čemu se smát. Pouze trapárny... ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Z prvu mi to veľmi nesadlo ,ale postupne mi to tak povediac zachutilo a teraz to pozerám pravidelne. Len škoda ,že už to típli. ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Po šesti dílech musím konstatovat, že je to strašně příjemná a oddychová podívaná se sympatickým obsazením. Zvyšuji hodnocení. ()

Nyan 

všechny recenze uživatele

Jadrný humor, slovní hříčky, dvojsmysly a ústřední dvojice, mezi kterou to neustále jiskří. Nezbývá než se smát! ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Jestli mě letos (2012) na poli seriálů něco překvapilo byl to nový Tim Allen (Last Man Standing), Whitney a 2 Broke Girls. Poslední dva mají společnou jmenovatelku v podobě Whitney Cummings (jo, fakt se tak jmenuje). Whitney píše a hraje, 2 Broke Girls píše. Podle sledovanosti je druhý jmenovaný úspěšnější a osobně ho také řadím výš, asi kvůli lépe vyhraněným charakterům (všichni mužští hrdinové jsou neuvěřitelně zábavní, kdo mi tam trochu štve je ta "Polka" a.k.a. Stifflerova máma) a neskutečně ostré dávce humoru, kterou Whitney zase až nemá. Dobrá zpráva je, že jak Dvě holky na mizině, tak Whitney se budou točit dál (i když 2. sezona Whitney dostala zelenou až jako reparát), což mi udělalo velkou radost. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Když už si začnete myslet, že víc vtípků se do jednoho dílu nacpat nedá, přijde další a ještě lepší. Bezkonkurenční sitcom! Skvělé obsazení, každá postava má dostatek prostoru a je neuvěřitelně vtipná. Nebýt zkouškového, možná bych tenhle poklad ani neobjevila... :-D ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost, má současná jednička na seriálovém poli. Děvčata si to neskutečně dávají, to ale vlastně úplně všechny postavy a ne díl co díl, ale scéna co scéna jsou narvány takovým množstvím vtipu, sarkasmu a ironie, že se bojím dne, kdy uvidím poslední díl. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Po prvních čtyřech dílech zatím hodnotím průměrně. Myšlenka dobrá, humor není až tak křečovitý jako v některých jiných sitkomech. Přesto jsem se ale zasmála přesně dvakrát (ano, počítala jsem to), a to je během čtyř dílů dost málo. Navíc hlavní hrdinka Max je mi extrémně nesympatická, což jsem fakt nečekala, protože většinou mám holky jejího typu ráda. Rozhodně tomu ale dám ještě šanci a uvidím, co bude dál. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Na USA komedii slušný nadprůměr a to dokonce v českém (!!!) dabingu. Velký podíl na tom má ale Max a její uzemňující hlášky. Caroline je jen dopočtu. Na konci první série to celkem oživil i vstup vždy šílené Coolidge. No a pervezní Olge by mohl mít více prostoru. Jinak zasloužené 6/10. ()

balcazar odpad!

všechny recenze uživatele

Jedným okom som to sledoval popri práci na home office, ako mi to išlo v telke v pozadí. Neviem, či by sa niečo zmenilo, keby som si seriál zapol a vedome ho sledoval a sústredil sa na naň, ale nepredpokladám. Bolo to silené, trápne, a keď do seriálu obsadíte Jennifer Coolidge, ktorá mala skončiť pri MCBP v American Pie, tak si nemôžete myslieť, že váš seriál bude aspoň minimálne vtipný. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Good one! A pokud jako já milujete Kat, není co řešit... Povedený sitcom... Musim rict, ze se to skvele rozjelo, zaradilo mezi me stalice a je to jeden z mala serialu, u kterych se opravdu tesim na kazdy novy dil... Max a Oleg 4ever :-D ()

Reklama

Reklama