Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Během pár týdnů jsem shlédl čtyři pro mě nové seriály, tři komediální, dva, u kterých jsem se opravdu zasmál a jeden, kde jsem sjel všechny dosavadní díly za jednu noc. 2 Broke Girls nasadil úvodními díly laťku hodně vysoko a jsem skeptický k polovině druhé série a dál, zatím si ale ještě párkrát zasměju nad batmanovskou vagínou a dokonalými dvojsmysly a budu doufat, že se pletu. *Celkově první série vydržela v nadprůměru, 90% s přehledem a jen tak dál. ()

Evushe 

všechny recenze uživatele

Docela povedený sitcom :) Nenechte se zmást nepovedeným obrázkem! Atmosférou mi to trochu připomíná Black Books, ale je to svižnější a mnohem lépe obsazené.. ()

Haloo5 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som sa pri pozeraní prvej časti seriálu takto nebavil. Dievčatá valia od prvej minúty raketovým nástupom, ktorý by im mohli závidieť aj Priatelia, HIMYM alebo TBBT. Osadenstvo je mimoriadné. Od ústredných postáv, dvoch servírok sarkastickej Max a bývalej miliardárky Caroline, cez staručkého černocha, poľskú milfku a perverzného ukrajinca, až po čínskeho majiteľa reštaurácie, pričom osobitnú pozornosť si zaslúži postava bláznivej, rozmazlenej a bohatej "matky" Peach, ktorá však nedostáva toľko priestoru, ako by si zaslúžila. Tomuto seriálu treba dať šancu. ()

Sollozzo 

všechny recenze uživatele

Ta prsatá slečna má opravdu prořízlou hubu...a nejen to, jak by sama dodala. Kdyby nebylo občas trapného tlachání o vztazích a hodnotách, mohlo by to být na plný počet. Takhle "jen" 80%. ()

SuicideKing odpad!

všechny recenze uživatele

první serie byla výborná, nicméně s kazdou další to jde víc a víc doprdele a ted už je z toho naprosto zaslouženej odpad ()

ari1 

všechny recenze uživatele

hodnocení po půlce 1. serie,je to slabší, pořádně se zasměju tak mac jednou za díl,jinak jsou forky slabšího rázu, škoda že není danej větší prostor pro vedlější postavy jako je Oleg a Han. ()

timichal 

všechny recenze uživatele

Docela zírám na tak vysoké hodnocení. Ohraný příběh, stereotypní postavy (šišlající asiat, ha, ha), často vyloženě pitomý humor ještě "vylepšený" hysterickou smíchovou stopou. V bouři klišé se vtipný moment objeví možná jednou, dvakrát za díl. Taková americká sitcomová troškovina. ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku dobre, v poslednych castiach ma zacinaju stvat dialogy medzi holkami (neprirodzene, az prilis umele), a scenky, kde su len ony dve, mi doslova zacinaju liezt na nervy, pretoze ta sviezost a humor posiel ta tam a pride mi to ako zmykanie uz suchej handry. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

fantastický seriál, super námet a konečne*konečne*ženské komediálne duo...........komu sa nepáči hlášková brutalita, nech si ostane pri Priateľoch ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Pět hvězdiček za skvělé herecké obsazení i charakter nejen postav ale i celého seriálu. Nebudu popírat ,že upředňostňuji spíše Max a její ostrý humor ,ale i mírně rozmazlená Caroline není k zahození...snad jediné mínus jsou Carolininy vasy...když už paruka ,tak aspoň uvěřitelná. ()

Bube1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně? Vážně má tenhle seriál tak vysoké hodnocení? Snažil jsem se tomu několikrát přijít na chuť, ale prostě NE! Vtipnost na míle daleko a herci jsou strašní. Nevím, co na tom tolik lidí vidí. ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Miestami to moze pripominat Kamenak vdaka mnozstvu viac menej prepisanych vtipov do urazlivych dialogov medzi extremne stereotypnymi postavickami. Ale mna to tak strasne bavi! No az na Jennifer Coolidge a jej afekt a na to, ze robia z vychodnej Europy strednu Aziu. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka s dobrým námětem a spoustou sexuálně založených vtipů (což je plus), která neurazí, ale ani nenadchne, ačkoliv casting je, až na Stiflerovu mámu, sympatický. Ovšem samo o sobě to ničím extra nevybočuje z průměru sitcomových dvacetiminutovek, takže se moje pozornost přesouvá jinam. Hodnoceno: 3 série. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Píšu komentář po shlédnutí tří sérii a začínám sledovat sérii číslo 4. Z prvotního obrovského nadšení ze skvělé první řady, přišlo mírné zklamání u řady číslo 2. Druhá série si ale stále drží laťku poměrně vysoko. No 3. série už pomalu nemá co nabídnout, holky řeší dokola to samé a v podstatě se od první řady nikam neposunuly, což mi strašně vadí, sice je tam pár momentů, kdy už to vypadá, že se posunou dál, ovšem, na konci řady, opět sešup dolů. Vedlejší postavy mi přišly velice vtipné vždycky, těšila jsme se až přijdou na obrazovku. No neustále opakující se vtipy, už mi vtipné nepřijdou a Max už není schopná ani normální konverzace, téměř každá věta, kterou vypustí je dvojsmysl a nebo nadávka. Celé to jakž takž zachraňuje pro mě zcela nepochopitelně, poněvadž u první řady, bych to neřekla ani náhodou bývalá boháčka Caroline!!! No začátek čtvrté řady začal fajn, účast Kim Kardashian, skvělý nápad, No postupně už jsem si uvědomila, že se ani nezasměju, což začíná být u komediálního sitcomu zlé. A vzhledem k tomu, že mu docházel dech už i třetí řady, nový Sex ve městě, ani Přátele to rozhodně nebudou!!! Dávám tři hvězdičky. I když první řada je na pět, zbytek bohužel ne. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Videl som celý seriál a môžem teda povedať, že ide o slušnú zábavu! Prvé 3 série sú naozaj bezchybné a stoja za pozretie. No neskôr to nabehlo na o niečo slabšiu nôtu a začínalo to byť nudnejšie. Stále sa ale jedná o slušnú dávku humoru! Takže u mňa 4 úplne čisté hviezdy. ()

movemat 

všechny recenze uživatele

Z milión pokusov o vtip vyjde asi tak jeden. Zvyšok je trápne alebo nudné. To, že je tento seriál v červených číslach je totálny úlet. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Po vzhliadnutí prvého dielu musím povedať, že to bolo úplne v pohode. Pohľadné hlavné predstaviteľky sú len plusom :)) Zatiaľ za 3*. ()

Nessos

všechny recenze uživatele

Zatím (po 2. díle) je brzo na to, abych dělal nějaké závěry. V každém případě máme ale co dočinění s kvalitním a vtipným sitcomem. Uvidíme, jak se to všechno vyvine, ale určitě má potenciál. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne asi najlepší frčiaci sitcom ... a že teda frčí, milujem tento štýl humoru, Max je moja hrdinka! Ku koncu už prvá séria trochu strácala na dychu, veľmi sa ale teším na druhú. ()

Reklama

Reklama