Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

belinko 

všechny recenze uživatele

"... si taká krásna, až som zabudol, akú máš hroznú povahu." Niektoré vtípky sú vtipné, i keď sú špatne podané, ale pre tento seriál je skvelé, že to funguje i naopak. Pastva pre oči a konečne niečo lepšie ako náš nesmrteľný Panelák. 4* ()

Fzux 

všechny recenze uživatele

vtipy jsou občas přehnaně škrobené, ale jako celek mi to přijde vcelku originální . prostě někdy není uplně ono ale prostě se vám to líbí.. tak to cítim. ()

Movieaddict 

všechny recenze uživatele

Super seriál, občas mi to přijde možná trochu nucené, ale dívá se na to fakt dobře, hlášky jsou trefné, takže spokojenost! ()

Agnes.16 

všechny recenze uživatele

1. série 100% Jedna z oblíbených scén, když si Caroline stěžuje na vedro. A Max na to: Přestaň s tím bojovat, prostě se tomu poddej. Ani nevím, proč cituju násilníka. 2. série 100% ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, baví mě to skoro jako (svého času) Přátelé nebo Big bang. Prostředí dineru je zatím neotřelé, uniformy neokoukané a herečky perfektní. Snad se tahle premisa moc brzo nevyčerpá... ()

Pete1790 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení příjemným seriálem. Když jsem viděl upoutávky na Smíchově, tak jsem si říkal co to zase bude za slátaninu, ale musím uznat, že jsem se pekelně mýlil. Perfektní černohumoristické kecy Max mi učarovaly! 8,5/10 ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli: vedlejší postavy! Tenhle zábavný kousek paradoxně není vystavěn na dvou hlavních postavách, chudé Max, a zchudlé Caroline. I když jsou obě samozřejmě skvělé (herecky mě více baví Beth Behrs v roli Caroline) ,nebýt Olega, Sophie (Stifflerovy mámy), kouzelného Han Leeho a neskutečně pohodového Earla za kasou v bistru tak by tento seriál holky jen se svými "problémy" samy neutáhly. Dobré psaní a režie jsou si toho vědomi a dvě hlavní protagonistky jsou spolu samy na scéně málokdy tak dlouho, aby to začalo nudit. A to je dobře. Nejlepší hláška od Sophie: "What the hell is going on here? I mean, this is freaky even for me!" S02E20. (Han Lee vypadne ze skříně v Olegově předělaném apartmánu s umělou pannou a Caroline na sobě.) ()

Stelletta 

všechny recenze uživatele

První řada výborná, od začátku druhé už kvalita poměrně klesá a třetí ten pád nezastavila. Dívám se na to už jen z důvodu prokrastinace. Ohrané fórky, obě hlavní hrdinky čím dál více na face palm...je to stejný problém jako má TBBT...vtipy zakládající se na určité životní situaci prostě s časem vyšumí a je třeba je něčím oživit, přidat tomu další rozměr. TBBT se to daří novými herci, novými možnostmi jak rozvíjet postavy, ale 2BG zatím nedokázali přijít s něčím novým. Ano honby za tím mít svou vlastní cukrárnu a sledovat, jak se s tím svérázné postavičky vyrovnají, je sice super, ale opakovaný vtip přestává být vtipem, takže když v každém díle x krát urazí Hana, objev se Sophie a Oleg řekne nějaký dvojsmysl, se po čase přejí. Snad se to zlepší, seriál má potenciál. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem si na holky zvykl. Přeci jenom Oleg je prostě trumf :o)) Nakonec jsem přijal všechny postavy a nechal si do hlavy narážet uštěpačné trefné hlášky. Hlavně Max je pohotová a rychlá a myslím, že je to talent od přírody. Přeci jenom takhle rychle sypat hlášky z rukávu neumí jen tak někdo :o) ()

Sethiel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně vtipný a originální sitcom se sympatickými postavami, dobře napsanými dialogy a častými sexuálními narážkami, směrem ke konci druhé série ale zmizí vtip (nebo se mi ten specifický jeden styl humoru pořád dokola přejedl) a zůstanou tak tři sympatické postavy (což je celkem málo) a sexuální narážky, které jsou čím dál explicitnější a - podle mě - i trapnější. ()

Facik. 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za kozy. Jsou v záběru 3/4 každého dílu který sem s velkým sebezapřením dokoukal. "Často sedím za večera, nad tím hovnem zadumán, usměju se, pozaslzím, když ho k oku pozvedám." ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Kromě skvěle fungující komické stránky, výborných postav budiž pořehnáno seriálové nebe, peklo, i ráj za to, že se konečně po dlouhé době objevil sitcom, který také míří na něco jiného než na věčně propagovanou průměrnost a průměrňákovost postav a chce se trochu dostat někam jinam a aspoň trochu se mu to daří. Ty věčné středostavovské rodinky nebo Earlové mířící z jedné velké řiti jen do další řiti konečně vystřídalo aspoň na chvilku něco, co se chce postavit na vlastní nohy...a stav konta na konci epizody dává znát, že to nemyslí jen jako řečnický obrat http://umenivyberu.cz/serialy/2-ocky-aneb-takovej-je-byznys-bajzo/ ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Rok 2016 a ja snizuju hvezdu,protoze to zacina byt ohrany kolovratek s tim humorem, ale ted kdyz konecne majou chechtaky, cekam zazraky. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. Jedná se o podprůměrný seriál, u něhož divák nemusí příliš přemýšlet. ()

Reklama

Reklama