Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda. Seriál plný dvojsmyslů. Max je úžasná, krásná, vtipná, radost pohledět. Caroline tolik nemusím, ale i ona pobaví. Han, mrňavý asiat, srandovní. Earl, do něj by člověk tohle neřekl. Oleg - úžasná postava, perfektní hlášky. Sofia: Její příchod oživil seriál. Ostatní postavy také fajn. Hltám každý díl. Upgrade po 4.Sérii, může se objevit SPOILER: Opravdu mi vadí, že nové postavy v seriálu dlouho nevydrží. Tím se seriál vrací pořád na začátek a mě to začíná unavovat. Ještě chvíli a snad snížím hodnocení. - Hvězdička dolů po 2.dílu 5.Řady. Po posledním díle 6.řady opět vracím hvězdičku na plný počet. Opravdu skvělý a vtipný seriál. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem to videl poprve v televizi, rikal jsem si vo co sakra gou. Po par dilech se ale opravdu bavim u kazdeho dilu, ackoli kazda z postav je jedno velky klise. No a pak se hlavne uzasne kouka na Beth Behrs :) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Poněkud hardcore sitcom - sice pořád na hranici mezi brutální rozpačitostí a božím humorem, ale úsměv mi z tváře prakticky neslezl. A na Kat Dennings mě baví koukat. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak se tu objevil další seriál, na který se dá dívat. Jak je známo, protiklady se přitahují a platí to i zde, kde je Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé straně nafintěná Caroline, která pochází z vyšších vrstev a dbá na svůj zevnějšek. Tenhle seriál je plný dvojsmyslů, které jsou opravdu vtipné. Rozhodl jsem se zařadit ho do své desítky oblíbených seriálů, protože se u toho opravdu skvěle bavím. Dobrý výběr herců a úvodní znělka je taky parádní. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Držme si klobouky, protože zábava právě začíná. Jestli se seriálu podaří udržet kvalitu prvního dílu, tak tady máme parádní komediální seriál, který stojí na dvou krásných představitelkách, jsou totálně odlišné....ale báječně se doplňují. 4 díly a seriál je pořád nehorázně zábavný. Po zakončení první série jsem rád, že jsem vydržel až do konce, seriál plný humoru, vtipných scének, hlášek a různých narážek. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení, podívala jsem se na to jen z nudy, ale chytlo mě to. Plno hlášek v každém díle, geniálně vybrané dvě hlavní postavy. Uvidíme jak to půjde dál. 3* ()

dr.horrible

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Na tento seriál som sa tešil už len kvôli Kat Dennings, ale toto je tuctové, až to bolí. Videl som iba prvých päť častí, tak som sa rozhodol nehodnotiť, cez tri hviezdy to ale nešlo ani raz, nijakým spôsobom. Možno sa ešte niekedy odhodlám 2 Broke Girls dopozerať, no v blízkej budúcnosti to nebude. Som sklamaný, na druhú stranu som rád, že som to vypol skôr, než sa tam objavila Jennifer Coolidge. PS: Matthew Moy je super - škoda toho minima priestoru, čo sa mu dostalo. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotim velmi kladně, je to ten typ seriálu, že si pustíte první díl a pak u toho strávíte 2 dny... :D ehm.. No každopádně těmhle dvoum parťačkám který se tak suprově doplňujou - musim dát plnej počet, baví mě, ten humor mi prostě sedl a přijde mi pěkně vymyšlený že se vždycky sečtou jejich ušetřené fufníky :) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kromě mé oblíbenkyně Kat Dennings tenhle sitcom nabízí spoustu dvojsmyslů a slovních hříček (prakticky je na nich postavený) a moc mě baví. Najdou se i jednodušší vtipy, ale jsem rád, že po delší době temna přišel další kvalitní sitcom. "Excuse me, where is my waitress?" "She's coming." # Ač mám snahu vytvářet slušné titulky, všem, kdo trochu vládnou angličtinou, tenhle seriál doporučuju s titulky anglickými, ten humor nemůže v češtině vyznít tak úderně, jako v originále. Upřímně doufám, že se seriál nedočká dabingu některé z našich televizí. # (od 4. série seriál dost upadá, u mě skončil) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Velká, velika škoda. Na zacatku ctvrte sezony jsem to vzdala. Trapnosti zacalo přibývat, humoru ubyvat, az z nej nezbylo nic. S vybornou první sérií se to nedalo vůbec srovnávat. To ovsem hovorim pouze o originalnim znění. S ceskym dabingem je to neskutečná žumpa uz od prvniho dilu. Jakej kreten to proboha překládal? To si to hodil do nejakyho prekladace a podle toho jel, či co? Všechny vtipy, ktere tam jsou vubec nedavaji smysl, natož aby snad byly vtipne. Kdybych to videla pouze v dabingu, jakože fakt ne, jsem normální, hodila bych to do odpadu a divila se vysokemu hodnoceni. Takže? SMRT DABINGU!!! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Už je to dlhšia doba, kedy by ma dáky novší komediálny seriál tak skvele pobavil ako práve 2 Broke girls. Oleg bol jednoducho fantastická sexuchtivá oplzlá ukrajinská postava a pri každej jeho hláške som chytala záchvaty smiechu. Samozrejme dve hlavné postavy Max a Caroline boli neskutočne úžasné, pretože ich predstaviteľky hrali tak presvedčivo, že som im všetko verila, že presne takéto sú i v skutočnom živote. Nič iné mi celé dni po rozume nechodí ako slovné spojenie Cupcake business.... Po príchode Jennifer Coolidge celý seriál ešte viacej ožil a s ňou prišla ďalšia vlna zábavy.... Proste super! Uvidíme ako dopadne druhá séria. ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Neskutečně moc bych chtěla bydlet s Max, poslouchat denně její hlášky, zakládat s ní cupcake business a po večerech si povídat s Earlem! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál. Dvě úplně opačné dívky, které hází jednu hlášku za druhou. Jedna dilina a druhá drsňačka. Obě mají něco do sebe. Vážně vyšperkovaný styl tohoto celého. Baví mě úplně všechny postavy. Jen škoda, že je zatím pouze jedna série, kterou asi dokoukám co nevidět, jelikož je to opravdu nadupaný sitcom, který musím zařadit mezi ty TOP. - O.M.G. A navíc Jennifer Coolidge aka Stiflerova máma? Víc nabité už to být nemůže! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

2 Broke Girls začaly slibně, nutno však dodat, že bez neutuchajícího nadšení mé ženy bych těžko začínal už s druhou sérií (žena teď doklepává třetí a nadšení neupadá) a její konec už jsem téměř protrpěl. Ano, je to seriál nenáročný a na nic si nehrající, ale jeho úroveň je obecně poměrně nízká. Herectví se tu moc nekoná (nejvíc bije do očí Max), humor spočívá hlavně v dvojsmyslech + v sexu (Oleg), výšce a asiatství (Han), 70. letech a rasismu (Earl), zhýčkanosti a snobství (Caroline), bytí na mizině a nevázaném životě (Max) a dilinství a Polsku (Sophie). Očividně jsou ale ti, jimž se to po (krátkém) čase přejedlo, v menšině. Do toho neustále deus ex machina s penězi, kdy se vždy objeví jednorázová nabídka práce v té samé výši, jaká je poptávána, popř. peníze prostě jen tak dostanou. O originalitě námětů (Caroline pálí vagina, jejímu otci kouká péro z plavek či rozsednutá loutka švihlého loutkaře) snad raději pomlčet... 50% (1. série - 70%, 2. série - 30%) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Poměrně stupidní seriál se stupidním humorem a nepříliš charismatickými postavami. | 1.série pilot (45%) > Průměr: 45% (2*) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Holky jsou sice pěkné (hlavně Max), ale jinak mi to teda moc vtipné nepřijde. Zřejmě to není seriál pro mě... ()

Reklama

Reklama