Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Smejem sa, smejem sa, smejem sa a prichádzam na to, že v angličtine je brutálne veľa dvojzmyslov. Charaktery postáv skvelo vykreslené, sarkazmus dokonalý a kôň je len bonus...Jeden z najlepších sitcomov vôbec. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Po excelentní první řadě přišel pád a seriál začal stagnovat. Dějově počínaje a repetetivním humorem konče. K dalšímu sledování se nutit nebudu. S01: 90% / S02: 70% / S03: 78% ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když slyším "Hi Earl" tak očekávám odpověď "Hi Crabman", ale ono se ozve "Hi Max". Hned po prvním díle si mě postavy omotaly kolem prstu, hlavně Oleg. Nejvíce mě dostala scéna o dohadování kdo půjde k Olegovi uklízet. Sophie: "No, I can no longer come anymore." ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně dokoukal první sérii a stačí. Poslední díly jsem docela přetrpěl, protože jsem si od začátku neoblíbil ani Max ani Caroline. Nejvíce mě zaujal Oleg, který paradoxně drží celý seriál nad průměrem. Jeho hlášky a narážky nemají chybu. Ono je to celé posazené jen na dvojsmyslech a narážkách na sex. Je to dobrý sitcom, ale jde o to, že se v každém díle zasmějete jen jednou a zbytek dílu se jen pousmíváte. Od toho jsou rodinné komedie a né sitcom. U toho bych se měl řezat smíchy. Nebýt Olega tak to jsou čisté ***, ale jeho jsem si vážně oblíbil. Druhou sérii už stahovat nebudu. Možná někdy, když se budu nudit, ale slyšel jsem, že je to o dost horší než první série, takže nemám ani nějaké nutkání se na to někdy podívat.. 75% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů kdy se vydržím dívat na víc dílů po sobě. Lehce zákeřné velmi vtipné a opravdu bravurně zahrané. Přiznám, že ani jednu socku jsem nikde neviděl hrát...nebo si to neuvědomuju, ale přesto jsou pro tyhle role ty pravé. Obrovský palec nahoru, protože je to v podstatě takové "two women show" ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Na pomezí. Je to rozhodně odpočinkový, byť trošku předvídatelný a místy až laciný humor. Každopádně jeden z lepších amerických sitcomů posledních let. (70%) ()

KitFisto 

všechny recenze uživatele

Ták a máme tady další seriál a musím říct, že první tři díly byly fakt supr. Jsem zvědavý kam se dále posune. Určitě velké seriálové překvapení. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovské překvapení a aktuálně nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděla :) Skvělé postavy, výborné hlášky a "nenápadné" sexuální narážky, ať už se jedná o "sex po telefonu", ámiše s kládou :D či další perličky :) Jednoznačně vede :) Jsem na konci čtvrté série a jak jsem již zvyklá na tuhle praštěnou hlavní dvojici a plno jejich "kamarádů" - tak mě již nic nepřekvapí :) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

celkem jízda, plná slučných obratů a dvousmyslů.....škoda, že se to nikam neposune.....The big gang bang fast food therorrist. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] Sitcom toho nejklasičtějšího ražení! Příběhy s vtipně, na hraně hláškující Kat Dennings jsou extrémně jednoduché, ale s naprosto předvídatelnou strukturou. Přifrkující blondýna je zde skutečně jenom dopočtu - chudák holka asi brečí každý večer v posteli, že její "hlavní" postava je až "ta druhá". Pokud se seriál udrží a začne trochu experimentovat, mohou scénáristé vykouzlit i nějaký ten zázrak v televizní originalitě. Ale zatím beze mě. PS: český název pobavil. První sezóna 55 % ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem si žádnou seriálovou postavu neoblíbila tolik jako tady Max. Miluju její pohotovost, nadhled, sarkasmus, trefné hlášky, sexuální narážky a neúnavný smysl pro humor! Caroline ji celkem slušně doplňuje, ale někdy je trochu otravná a k srdci mi nijak zvlášť nepřirostla. ()

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

Ten seriál, u kterého jsem pochopila pravou podstatu Stockholského syndromu. Unesla mě popkultura, sebrala to poslední, co zbylo z mojí identity, a já ji přesto miluju. A nebo právě proto. Takže vlastně ani nějak není moje vina, když v drogérce sahám po stejném odstínu rtěnky, jaký má Kat Dennings a po víkendech cítím nutkavou potřebu péct cupcakes. I s navijákem. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Až na ty škatulkovité postavy cizinců to je občas dobrá zábava. Zajímalo by mě, jak dlouho bude Stifflerova matka obrážet filmy a seriály jako super-MILF. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Už první díl 2 Broke Girls mě přesvědčil, že tenhle seriál si moji pozornost plně zaslouží. V té době HIMYM stagnovalo a utápělo se vlastním ego a najednou přišly sebevědomé, ironické, vtipné, ulítlé, sebeshazovačné krásné dvě zlomené holky, které se našly. A to se přesně potřeboval. A nemění se to ani po třech řadách. Sice se zápletka občas točí v kruhu a hrdinky se nijak neposouvají a řeší pořad ty samé problémy, ale pořád jsou naprosto boží. Kat Dennings nezkazila ani jednu scénu a je ďábelsky svůdná jako roztomilá. Beth Behrs perfektně hraje fiflenu zvyklou na luxus a její pád na dno je opravdu parádní. Pak tu máme Matthew Moy jako Hana jednu z nejvtipnější postav z celého seriálu, kterému se nejde nesmát. Jonathan KIte jako Oleg je parádní a jeho sexuální narážky nemají chybu. Trošku mě omrzel výkon Garretta Morrise a Jennifer Coolidge, ale to je jedna malá výtka. 2 Broke Girls jsou našlápnutý seriál, který mě nepřestává bavit a doufám, že bude mít dost řad a pozná, kdy je čas na odchod aby se nezprotivil. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Zatím pouhé dva díly mě celkem nalákaly, abych u tohoto sitcomu vydržela. Je zde pár trapnějších momentů, blbá blondýna dosti přehrává, ale hlavní hrdinka Max je kouzelně cynická. Celkově zatím kvalitativně nevyvážené, ale uvidíme, třeba se to časem rozjede. Big Bang Theory mi taky po prvních dvou dílech nepřišlo nijak závratně úžasné a nakonec se z toho stala závislost. Zatím 70%. EDIT 14.11. Po osmi dílech zvyšuji na 4*, seriál šel celkem nahoru, dokonce i blondýna se vzpamatovala. :) ()

Reklama

Reklama