Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

Fevas 

všechny recenze uživatele

Jak asi chutnají Maxiny koláčky? :) tuto otázku nejspíš nikdy nezodpovíme, ale na kvalitě seriálu to rozhodně neubírá. Originální nápad, který je skvěle zpracován a jehož největší pointou není romantika. Není to sice humor pro každého, ale věřím, že pokud jste otevření všemu, určitě na vás tenhle seriál udělá dobrý dojem :) ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Držme si klobouky, protože zábava právě začíná. Jestli se seriálu podaří udržet kvalitu prvního dílu, tak tady máme parádní komediální seriál, který stojí na dvou krásných představitelkách, jsou totálně odlišné....ale báječně se doplňují. 4 díly a seriál je pořád nehorázně zábavný. Po zakončení první série jsem rád, že jsem vydržel až do konce, seriál plný humoru, vtipných scének, hlášek a různých narážek. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený a dobre napísaný sitcom. Zhadzovačky sú občas fakt skvelé. Aj tak si myslím, že dnešný moderný seriál má klásť dôraz na vzťahy medzi postavami alebo tému na pozadí. 2 baby na mizine pracujú so vzťahmi i zápletkou dosť pozvoľna, preto dávam len tri hviezdy. Kvôli vtipnosti si rád pozriem aj druhú sériu... ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

V 2. sérii u mňa diel od dielu klesala zainteresovanosť a posledné časti som už len tak zo slušnosti pozrela (aby sa nepovedalo). Alebo to bolo tým, že som čakala nejaké solídne ukončenie, z ktorého bohužiaľ vzišiel zase len ten istý kolotoč? Postavy ako keby stále boli v tom istom bode ako na začiatku. Už ani Maxine sarkastické poznámky nezachraňujú situáciu, lebo väčšinou sú na jedno kopyto a Caroline si taktiež neustále omieľa tú istú pesničku. A Sophie.. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Když leží Max (Kat Dennings) v posteli a Caroline (Beth Behrs) se ji snaží uspat, tak má přikrývku někde u pasu. V dalším střihu už je ale přikrytá až po krk. (Duoscop)
  • Když výjde ze dveří homo Jim (Drew Droege), tak je nechá přivřené. V následujícím záběru jsou ale otevřené. (Duoscop)
  • Keď Earl (Garrett Morris) povie repliku: "Well well, here comes the sun," ide o narážku na pieseň "Here Comes the Sun" od kapely The Beatles. (dwdb)

Reklama

Reklama