Reklama

Reklama

2 $ocky - Série 6

(série)
USA, (2016–2017), 7 h 42 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Avery Austin, Aaron K. Carter, Ego Nwodim, Jolie Jenkins, Michael Charles Roman, Bayley Corman, Garrett Morris, Jonathan Kite (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (4)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zázrak se nekonal. Socky v poslední, která poslední být neměla, nedokázaly navázat na první řady a rozloučily se podprůměrnou zábavou, ze který stojí za zmíňku jen "A čas na škádlení", který je brilantní blesk z čistého nebe a dává vzpomenou na to nejlepší, co seriál nabídl. Socky byly po šesté sérii zrušené, konec je otevřenější, než by se mi líbilo, ale i tak na holky budu vzpomínat v dobrém! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem upřímně ráda, že se z hollywoodského snu vrátily zpátky na zem. Neuvěřitelné věci se dějí v jejich M & C dessert baru, neuvěřitelně se vyvíjí vztah Sophie a Olega a hlavně, velmi náročná je on and off romance mezi Max a Randym! Navíc, díky více dílným zápletkám se naše servírky dostávají i mimo bistro a je to fakt dobrodružné. Kadence vtipu je zpět na nejvyšší úrovni, bolí mě bránice :) A konec? Ten nejsladší ze všech. Navždy dobré. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Někde od druhé série sláblo, sláblo, až zesláblo úplně, poslední série mi k práci protekla jedním uchem tam a druhým ven. A ten ukrutně veselý smích v pravidelných párvteřinových intervalech tam fakt pouští magor. Teda předpokládám, protože kdyby to bylo fakt publikum, tak je buď po skupinové lobotomii nebo kouká na něco jiného, v reálu by se zasmáli max 2x za jeden díl... ()

Galerie (155)

Zajímavosti (13)

  • Písnička, která hraje při tanci, je „Birthday Cake“ od Rihanny. (Duoscop)

Reklama

Reklama