Reklama

Reklama

2 $ocky - Série 1

(série)
USA, (2011–2012), 8 h 24 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Brooke Lyons, Noah Mills, Shoshana Bush, Matt Cook, Greg Lewis, Cocoa Brown, Nick Jameson (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (5)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Na poměry klasické televize se jedná o velice odvážný počin. Tolik nejen sexuálních narážek se v tomto prostředí skutečně jen tak nevidí. Hlavní přísadou této opravdu dobré první série je ale celé obsazení v čele s Kat Dennings. Ta si svou přítomností krade každou scénu pro sebe. Beth Behrs je občas otravná až moc, ale díky nejen Jennifer Coolidge, je vždy její vystup udržen v těch správných mezích. Pro fanoušky dobré lehké komedie určitě ideální seriálová volba. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemná humoriáda s Max a Caroline v hlavních rolích navzdory bídě. Společně s Olegem a Kaštanem na věčné časy. Dočkají se plné výše potřebného kapitálu? České titulky jsou docela vymakané, ale nesmí se nechat unést záměnou pojmů a dojmů, jako je nahrazování Nancy Drew Sherlockem. V posledních dílech se zabydlela Jennifer Coolidge a nikoho lepšího tenhle seriál ani nemohl potkat. Polsko, Hitler, rasová segregace a pořád humoru není dost. "Look at me again." A na závěr Maxin nádherný výstřih ♥ ()

Reklama

Nereida18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série je fajn. Spousta super vtipů, které ve mně vyvolávají koňský, hekavý smích. Max je neuvěřitelně vtipná, sympatická. Jediné, co bych této postavě vytkla, je její "drsné" chování. V některých místech je to neuvěřitelné, přehrávané a ve výsledku to kazí charakter postavy. Caroline sice také přehrává, ale jiným způsobem, který nebodá do očí tolik, jako u Max. Oleg a jeho vtipy zvedají seriálu ještě jednu hvězdičku. Postavy, které mi však v seriálu nesedli jsou: Earl a Sofie. Earl a jeho humor jde naprosto mimo mě. Co se týče Sofie, i přesto, že herečku mám ráda, zde ji moc nemusím. Nijak výrazně mě zde neoslovila. ---- Celkově je 1. série velmi kvalitní a pokud se chci odreagovat, zasmát a trochu zlepšit své kulinářské znalosti, jsem na správné adrese. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty dvě jsem si oblíbil překvapivě rychle. Mají solidní chemii mezi sebou a téma "bohatá ve světě chudých" bude vždy vtipný. Uvidíme co dál, ale první "naťukávací" série je více než fajn. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (4)

  • V čase 7:45 má Caroline (Beth Behrs) celou dobu v ruce hnědé boty. V dalším střihu už je v ruce nemá. (Likan7)
  • Písnička, která hraje při flash mobu, je „Party Rock Anthem“ od LMFAO ft. Lauren Bennett, GoonRock. (Duoscop)

Reklama

Reklama