Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Po několika dílech nejsem přesvědčen o takových kvalitách, jakým se dvěma sockám má dostat a jakým jsou prezentovány. Občas je to sranda, občas to baví, ale po většinu času jsem tak nějak koukal, co se děje a na to, že to je sitcom, bylo vtipu poměrně málo. Motivace pro sledování tam je, postavy jsou zajímavé, ale mě to už moc nebavilo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený a dobre napísaný sitcom. Zhadzovačky sú občas fakt skvelé. Aj tak si myslím, že dnešný moderný seriál má klásť dôraz na vzťahy medzi postavami alebo tému na pozadí. 2 baby na mizine pracujú so vzťahmi i zápletkou dosť pozvoľna, preto dávam len tri hviezdy. Kvôli vtipnosti si rád pozriem aj druhú sériu... ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Nejsem pravidelný divák sitcomů (kromě občasných televizních repríz Kroku za krokem nebo Kutila Tima...:), dávám v seriálových vodách přednost trochu delším a "náročnějším" kouskům, ale pilot 2 Broke Girls mě hodně pobavil a nalákal na další epizody. Zatím za 4.__První čtyři díly za námi, hodnocení zůstává (a skoro mám chuť dát i 5, uvidíme jak dál).__Jdu na 5, nedá se nic dělat, a sleduju druhou řadu...:)__Druhá řada se po pomalejším rezjezdu (trochu přitlačili na pilu, chvílemi až moc) kvalitou vyrovnala té první, jsem spokojená. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Fantastická dvojice válí. Dlouhodobě chudá Max a nováček v chudobě Caroline se hledaly až se našly. Neuvěřitelně sympatické duo které perlí každou větou. Spousta dvojsmyslů vynikne při sledování v původním ang. znění. Seriál si mě získal hned u pilota. Velkým plusem jsou samozřejmě velmi sympatické vedlejší postavy. Výborný seriál 5 hvězdiček (a kdyby to šlo dal bych i víc). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sitcom je žánr dle mého gusta, ale musí disponovat originálním humorem, nesmí nabízet lehce předvídatelné vtipy a hlavně ho nesmí neustále rušit smích placeného publika. V případě obou socek se však nezdařilo vůbec nic z uvedeného, takže z vysokého hodnocení soudím, že jsem na pochopení předností tohoto sitcomu jednak příliš starý a hlavně jsem dosud nedokázal podlehnout konzumnímu způsobu života. Pokud si však vypnu zvuk a zaplním místnost pohodovým rockovým zvukem, tak si pohyblivé obrázky slečen ty dvě hvězdy zaslouží. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • V 7. díle 2. série "A tři kluci se dřevem" vychází Sofie (Jennifer Coolidge) v čase 11:18 ze dveří na chodbu z levé strany, a hned v dalším záběru tytéž dveře otevírá zprava a odchází. (Marsy83)

Reklama

Reklama