Reklama

Reklama

Bakugan

(seriál)
  • Japonsko Bakugan Battle Brawlers (více)
Japonsko / Kanada, (2007–2012), 75 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Režie:

Micuo Hašimoto, Hiromiči Matano, Jasumi Mikamoto, Šintaró Itoga (více)

Hrají:

Jú Kobajaši, Keidži Fudžiwara, Čihiro Suzuki, Rjó Hirohaši, Eri Sendai, Mamiko Noto, Mijuki Sawaširo, Nobuhiko Okamoto, Eidži Mijašita, Risa Mizuno (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(189)

Obsahy(1)

Fantastický svět malých koulí, které se po aktivaci transformují na bojovníky s neuvěřitelnými schopnostmi... (oficiální text distributora)

Recenze (36)

stration 

všechny recenze uživatele

Veliká blbost! Naprosto bez jakéhokoliv klíče a logiky poskládané epizody postrádající smysl. Začal jsem nenávidět Barrandov za jeho s prominutím kurvení vkusu dnešních dětí. Měly radši zůstat u RR a Kačerů. Navíc jedna "figurka" Bakugana stojí stovku a za dvě minuty se rozbije. A vůbec, prostě mě tento fenomén dneška hrozně sere!!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po kém on je, ten onen, co tyhle klony vymýšlí? Tohle je pokračující smrt anime v přímém přenosu, výkladní skříň honby za mamonem a ukázka toho jak moc mocná studia opovrhují diváky a jaké mínění o jejich inteligenci a vkusu mají. TV Barrandov budiž za zavlečení téhle nákazy zoufalosti na naše území prokleta. Jestli uvidím ještě nějaký seriál, ve kterém se z ničeho objevují nové a nové vychytávky pro bojující více či méně žvyžátka, které je pro naprostou haluzovost nutné v ten okamžik vysvětlit (jako třeba Bitevní Karta Nefritový Bombový Antiklimax), přičemž jedna každá bude stejně v dalším kole souboje překonána další hustokartou/kouzlem/útočným módem/láskou krotitele a jeho chovance, tak bude třeba přikročit k aktivním protiopatřením a každoročně pozvat (a následně unést, protože na pozvání reagovat nebudou, anžto mají školy rozdávající kromě diplomu taky oficiální patent na rozum) dva top manažery z každé u nás fungující televize na Animefest, aby viděli, jak to má vypadat. Pro Bakugan 20%, protože neposkytuje žádný druh pobavení. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak tímhle se teď prostituuje vkus našich nebohých dětí? Z letmých útržků jsem se dovtípil, že se jedná o jakési zemědělsko-turistické blikající anime zabrousící občas i do oblasti nechtěného těhotenství (Bakugane do hnoje! Bakugane pod stan! Aktivuj potratovou kartu!) a jakýkoliv pokus dětí to sledovat je v rámci jejich budoucího duševního zdraví potřeba utínat již v zárodku následujícím způsobem: „Vypněte tu kravinu a běžte aktivovat úklid pokojíku!“ A pokud neposlechnou? „Vařecho, povstaň!“ ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si coby fanoušek anime beru hodně k srdci. Jenže komu nadávat teď více? Tvůrcům, že to vytvořili? Českým dabérům, kteří to sprasili svými hlasy vskutku na výbornou? Ale ne, plivnu si na Barrandov, že to vůbec vypustili na české obrazovky. Z tolika úžasných anime oni vyberou zrovna takovýhle pokémonodigimonobeybladovýdobytek? No fujec! ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešní děti nesledují poučného "Ferdu", dnešní děti sledují "Bakugan". Co přijde dál, že by "Vraždící medvídci"?;-) ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný animák s příběhem imitujícím nudnou počítačovou hru. Nejlacinější animace s hojným zastoupením statických obrázků. /21. 8. 11./ ()

Ryuko odpad!

všechny recenze uživatele

Všetci, ktorí pľujú na Pokemon, Digimon, Beyblade a im podobné, by sa mali povinne pozrieť na Bakugan. Sračka nevhodná pre akúkoľvek vekovú kategóriu, naprosto nepozerateľné. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Kopie pokémonů s blbým zvykem dělat zvraty "zčistajasna". Hrdinové tahají z rukávů karty aniž by člověk věděl, jak k té či oné kruci přišli- tzn tvůrci potřebovali aby se teď ubránil tomu si onomu problému a tak najednou zčistajasna má přesně takovou děsně silnou kartu, která ho zachrání. Jsem přesvědčená, že tohle by mi na tom bejvalo dost vadilo i jako dítěti.... ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Bakugane povstaň! Bakugane do boje! Zasraná portálová karta, zase padla namazaným dolů! Peklo otevřelo svou náruč! Nikdy víc nikdy víc! Aaaaa ty zvony ty zvony! Nechte mě, co mi to děláte! Pusťte mě, nechci injekci! Aktivuju protisvěrací meganůžky! Pusťte mě, už nebudu polykat příbory....a.a.a..aaaaa.aa..a.a.a.a..aaaaaa ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Pamatuju, když jsem byl malý, a extrémně jsem se těšil na každý další díl, teď už mi to nepřijde tak úžasný, ale pořád hodně dobrý. Swag Danma Kuusou ()

Santa666 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi deset dílů z kterých jsem prostě nepochopil podstatu hry. Navíc je každý díl dělán podle šablony "deme na pivo!"-"hele, zloun!"-"bakugane, roztoč se!"(nebo něco takovýho)... Nejhorší japonská anime, kterou kdy naše televize vysílaly... ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem fanda anime, tohle si beru osobně. Jednoho krásného dne jsem se prošel po obýváku a to za účelem dostání se do kuchyně pro něco dobrého k snědku. Ta místnost se proměnila v psychadelickou trapnou úchylnou šílenost, celá se se mnou třásla a mě polil studený pot. Na Barrandově šlo TOTO. To prostě není ani pro děti, to je tak přeplácané, ta idiotská animace, jak ty postavičky vypadají, jako kdyby vylezly z nějaké knihy o Neználkovi, kde ovšem kostýmy vylepšuje ta trapka Lady Gaga. Řekl jsem si, že se posadím a na vlastní kůži se vystavím mukám sledování této vizuální masturbace, a tak jsem i udělal. Moje nejhorší obavy se vyplnily, dialogy jako když se mezi sebou baví dva kastrovaní puberťáci z Dolní Lhoty. Takže už i anime vnucuje lidem, že povrchnost je in. Ježiš marja, je to zkrátka ostuda veškerého anime. Navíc to universum je snad dělané podle nějaké zvrhlé karetní hry z The Big Bang Theory, ne? Zlatí Pokémoni a Digimoni, nechápu, jak můžou mít na ČSFD méně. Hnus. ()

ella odpad!

všechny recenze uživatele

Šílený, bez nápadu, otravný příběh, hrozná animace a ani se nebudu vyjadřovat k dabingu. Mišmaš dětských animovaných seriálů. Myslím, že ani v dětství by u mě něco takového neuspělo. ()

AngelusCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Kopírace Pokémonů. No fuj, jaká drzost. Na Pokeše nic nemá!! Navíc tenhle seriál je jen o vymejvání mozků. Seriál naprosto bez nápadu, který čerpá ze starých hitů!!! Na tomhle seriálu není nic dobrého!!! Zbitečnost!!!! ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Příšerný mix Pokémonů, Krále Šamanů a Yu-Gi-Oh! (a ani to nebyly zrovna nějaké pecky), který si z nich vzal to nejhorší a zplácal to dohromady. Nudné, neoriginální a otravné. ()

Martin_W odpad!

všechny recenze uživatele

Já chci zpátky Pokemony. Tohle je naprosto bezmyšlenkovitě kopiruje a navíc se na to nejde ani dívat. Pokemoni byli aspoň roztomilí. 5% ()

Reklama

Reklama