Reklama

Reklama

Epizody(12)

Ve druhé řadě seriálu se Rock a piráti zapletou do války mezi zločineckými organizacemi a narazí na zabijáky-dvojčata. (Netflix)

Recenze (18)

Utero 

všechny recenze uživatele

První série byla pecka. Takovej Cowboy Bebop odehrávající se na zemi, ale rozhodně nesouhlasím s názory, že ho Black Lagoon vykrádá. Má svůj příběh, své charaktery, originalitu a atmosféru, kterou se nemůže pišnit jen tak nějaké anime. Druhá série je propracovanější, temnější, originálnější, vážnější, opět plná nekompromisních hlášek, krvavější a ikdyž se tu takovému Dutchovi, kterého jsem v první sérii fakt žral, dostane málo prostoru, je tahle série prostě lepší. Na Black Lagoon s jejím feministickým openingem, drsnou Revy, kravaťákem Rockem a hláškami typu "Jestli chceš vodrovnat nos, naber si vodu z hajzlu, ty děvko" jen tak nezapomenu! Kult! ()

javaznenevim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

HODNOCENÍ DRUHÉ ŘADY - Black Lagoon se vrátil. Počet syrových, morbidních hlášek šel značně nahoru, stejně tak zábavnost téhle brutální řežby která ještě nabírá na obrátkách oproti první sérii. Rumunská dvojčata - šílená, mrazivá a až odporně skutečnost připomínající část (stačí se podívat na dětské vojáky po světě) kde není nouze o nic z toho co dělá black lagoon tak oblíbeným; Black Lagoon vs banda debilů, jakožto další část je ještě zábavnější a při přehlídce všech možných "profesionálů" se jeden nestačí divit. Přestřelka v sídle Lagoon Company patří k těm nejlepším v seriálu. A pak je tu část, o které se nemluví, část, která Black Lagoon v mnohých očích sráží hodně dolů. Rockovi retardované kecy (Proč ho sakra ještě někdo neodstřelil?), hloupá japonská husa která si hraje na Yakuzu, a do toho Genji, Revyn největší konkurent. Dlouho jsem váhal nad tím, jak tohle ohodnotit, ale jelikož jsme viděli dost detailů z Balalaičiny minulosti a navíc Revy zůstává pořád stejně šílená, rozhodl jsem se, že celkové hodnocení přeci jenom nechám na pěti hvězdičkách. ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

Je zaujimave, ze ked sa povie Black Lagoon, vacsina ludi ma na mysli len 12 casti z prvej serie. The Second Barrage pritom nadvadzuje presne tam, kde sa prva seria konci. Manga este stale vychadza a niekde som cital, ze mozno natocia dalsie casti, ale az potom ked bude ukoncena, takze ostava len dufat. Kvalita podla mojho nazoru este stupla, prva seria sa mi zdala viac rozpacita a niesla sa tiez v inom tone, bola viac komorna, zamerana na postavy, ich minulost a vyrovnanie sa nielen s nou, ale aj zivotmi, ktore momentalne vedu. Je pravda, ze ked na scenu nastupila Roberta, vsetko sa utrhlo u retaze, no druha seria sa je zbesila od zaciatku. Unikatne prestrelky, ake nikde inde nenajdeme prichadzaju jedna za druhou a tym sa akcna stranka serialu ani zdaleka nekonci. Dostavame sa aj do novej lokality, kde sa rozohra ina hra, no ten temny podton, ktory sa siri okolo vsetkych postav pretrvava. Revy ma nastastie opat dostatok priestoru a Rock je nuteny prehodnotit svoje postoje a postavenie vo svete. Ako sa prepadavame hlbsie do sveta zlocinu, aj serial zacina byt morbidnejsi (detske snuff porno) a poskytuje neprijemnu sondu do dusi ludi, ktori nevyrastali v ruzovej zahrade. Dufam, ze spominana tretia seria bude natocena, lebo akokolvek odiozny serial je, pohlad za oponu je coraz viac vabivy. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, která chvilkama vázla, je tohle svěží vítr, plný prázdných nábojnic, vyhřezlých střev a smysluplných hovorů. Vůbec jsem po shlédnutí Second Barrage měl pocit, že šlo první sérií jen o nějakou předehru a naservírování principů, kterými se bude seriál dál ubírat. Po naprosto brutálních dílech s dvojčaty, se Rock s Revi přesouvá tam, kde by měl najít relativní klid a místo toho jej konání lidí kolem poznamená víc, než by chtěl. Oproti velkému množství názorů kolem, že by mělo být zakončení jiné, zastávám opačný názor. Nebyla to jízda, mělo to logiku! ()

ravalah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle serie je o dost lepsi nez predchozi. Skutecne sceny i ucastnici maji koule..a to i zeny, pro smrt a kulku/katanu clovek nemusi chodit daleko. Detektivni pribeh, mafianske pozadi a valky klanu. To vsechno je podano vyborne...i kdyz priste si radsi nacasuju titulky, protoze anglictina tu na me byla prilis tezka. Pri citacich Sartera a ruznych politicky ladenych konverzaci jsem mel opravdu problem pochopit, o co presne bezi. S poradnym prekladem by to bylo urcite lepsi. Zatim 8+/10, ale cekam, ze s pristim shlednutim dam vic. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama