Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Genialní lékař Andrew Stanton chce za každou cenu najít lék na AIDS. Vytvoří novou bakterii. Ukáže se, že bakterie má negativní vliv na léčení. Nemoc pacientů se zhoršuje. Andrew musí co nejrychleji zastavit tento proces, který ohrožuje jak jeho, tak i jeho blízké. (LIVINGDEAD)

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Strašne nezaujímavý horor. Opäť sa to jednému zanietenému doktorkovi vymkne z rúk a začne sa meniť na zombíka. Samozrejme kým sa niečo začne diať, je vyše hodiny filmu v prdeli. Nakrútené to nie je nijako pútavo, kamera roztrasená, napätie nulové a nezachraňujú to ani pokusy o lacné gore v závere. Podarilo sa mi to pretrpieť, ale nikdy viac. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pohodový snímok, ktorý môže byť pre niekoho viac horrorovým ako honičky po čarodejniciach a démonoch , prípadne vytunovaný hon po VHS-kách. Doktor, ktorý sa pokúšal urobiť niečo užitočné pre ľudstvo, no zavŕtala sa do toho fatálna chybička a experiment padol. Dilema sprevádzajúca jeho následovné laboratórne jednanie - o to beží v tomto, na účet skromného financa vyplatenom snímku. Brian si to odmakal od " SLEEPWALKERS " a potešila som sa aj odhryzávačkám , ktoré neboli až tak samoúčelné. Film Mi nedoškrabal obrazovku a to si cením. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na první pohled levná záležitost (šetřilo se třeba na stativu kamery, což filmu dodává trochu found footage atmosféru, ale v tom pozitivním smyslu), ale musí se nechat, že si toho byli tvůrci vědomi a přesto se pokusili z toho co měli vykřesat co nejvíce jisker. Začátek tohoto epidemiologickovirózního v podstatě předapokalyptického horrorového thrilleru je hodně dlouho čistě konverzační záležitostí, postavy spolu jen mluví, rozjíždí se hodně velké (k natažení stopáže) rozpětí představení hlavního hrdiny (kupodivu to ale funguje) a k lámání žánrového chleba dojde až někde v posledních dvaceti minutách. Není to originální, prostě jen zmutují nějaké viry a buňky (nebo něco podobného, kdo by to řešil), nakazí se tím hlavní hrdina, stane se agresivním a koho pokouše, ten to má taky. Zombie apokalypsa? Hrozně moc mi na filmu přišlo pozitivní, že přesto že jede v téhle současné zombie/virus vlně, vlastně se k ní nijak zvlášť nehlásí, z filmu nejde cítit ta snaha vést se na zombie vlně, kousání není nijak podstatné. Možná proto je to z diváckého hlediska nepříjemně příjemné a chutně stravitelené. Čekal jsme hroznou slabotu a i když to tak ze začátku vypadalo, nakonec se z toho vyklubal v rámci možností, rozpočtu a schopností film, který bych ve videopůjčovně určitě neminul a i se k němu několikrát vrátil. Postavy jsou vcelku sympatické, příběh, ač ukecaný a vlastně i předvídatelný, jede. A i na tu neposednou kameru si člověk nakonec zvykne. S hodně velkou nadsázkou bych to nazval raným Cronenbergem pro chudé. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Až skoro do konce jsem si myslel, že se dívám na laciný direct to VHS film z devadesátek - než někdo vytáhnul smartphone. Pokud to byl záměr docílit takové atmosféry, tak tleskám, protože všechno fakt přesně ladí na tu dobu - špatní herci, ne úplně originální námět, celkový vizuál. Snad až na ten příběh, kde by asi tehdy nechali lítat "zombie" po place od začátku. Takže se mi to nakonec jako dost líbilo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když si myslím, že vizuální stránka filmu „Ashes“ je celkem otřesná, rozhodně to není něco, co by vás mělo za každou cenu odradit od jeho sledování. Není to vyloženě špatný film, jen je prostě problém v tom, že není ani ničím specifický. Ve svém tématu je celkem klasický, což ho dělá velmi málo vyčnívajícím a i díky tomu se k němu nedostane tolik diváků, a to i z řad hororových fandů. ()

Reklama

Reklama