Reklama

Reklama

Mýtický motocyklový kaskadér Luke (Ryan Gosling) se rozhodne opustit svět karnevalu a hry se smrtí. Dozvěděl se totiž, že jeho bývalá milenka Romina (Eva Mendes) nedávno porodila syna. Chce je oba najít a postarat se o rodinu. Aby je finančně zajistil, spáchá na svém motocyklu řadu bankovních loupeží. Jeho dokonalé zločiny ale přilákají zájem ambiciózního detektiva policie Avery Crosse (Bradley Cooper) a zkorumpovaného šéfa místního policejního oddělení Delucu (Ray Liotta). Začíná nemilosrdný boj, ve kterém neexistují žádná pravidla. Drama přesahuje i po patnácti letech do života dvou středoškoláků, kteří zápasí s dědictvím, jehož se jim dostalo. Jediným útočištěm se pro ně stalo místo za borovicovým hájem. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

dobry film golsingova cast za 5* lebo gosling nemusi ani moc rozpravat aby bol fakt paradny cooperova cast za 3* a dehaan bol paradny ale cooperov syn sa nedal vystat odporny herec

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

winifred1

nezbývá mi nic jinýho, než souhlasit... líbilo se mi jak si tvůrce filmu pohrál s postavami a jejimi poznáním dvou generací...

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

dokonaly film...Kazdy rok ma nieco prekvapi. Minuly rok to bol Warrior. Tentokrat The Place beyond the Pines. Fakt pecka. Neuveritelny Gosling zasa predviedil ikonickeho hrdinu. Ale samotny pribeh je putavy a nepusti. Vobec neprekaza dlzka filmu.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ja s ním v tomto síce absolútne nesúhlasím, ale ked už napísal že sme všetci "úbohí kokoti", aspoň to tak mal nechať :)

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

The name "Schenectady" is derived loosely from a Mohawk word for "on that side of the pinery," or "near the pines," or "place beyond the pine plains."

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Film se odehrává ve měste Schenectady, kde bylo dříve indiánské sídliště a to slovo je z indiánského jazyka a znamená borovicový háj, režisér to říkal v rozhovorech.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Ten český festivalový názov je tak trochu... smiešny (nič slušnejšie ma nenapadá).

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Jo, mě se ten film vcelku líbil. Zajímavý příběh. DObrá hudba.

Akorát jsem nějak nepochopila ten název.....jeho smysl...

??

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Blu Ray rip je venku. Tak počítám, že přijde nová vlna hodnocení

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Frankoo: Můj odhad - červenec. Dřív ne. Film teprve teď jede v amerických kinech v omezené distribuci a daří se mu pekně, takže se nikam pospíchat nebude.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Frankooo

Řekl bych, že pokud vůbec kdy; tak spíše až s odstupem a od nějakého malého distributora typu Aerofilm apod. Ovšem je to taková ta vděčná festivalovka čili ve Varech by mohla být k vidění.

na příspěvěk reagoval Frankooo, kedl

kedl

kedl (hodnocení, recenze)

Film bude uveden na febiofestu. Škoda, že se nedostane v ozvěnách i do Plzně :-(

na příspěvěk reagoval Frankooo

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Velmi zaujimavo vyzera tento filmik. Skvely vyber hercov inac. Fakt super! Rezisera nepoznam. Ale namet je dobry. Tak uvidime.

jaqubko

jaqubko (hodnocení, recenze)

ani to nebolo také ťažké, stačilo kliknúť na tú imdb vecičku!

Související novinky

Rychlý Gosling, zběsilý Cooper

Rychlý Gosling, zběsilý Cooper

04.06.2011

Starý koncept z Bodu zlomu (a mnoha filmů před ním, hlavně westernů) o muži zákona a ne až tak špatném zločinci, naposledy úspěšně oprášila série Rychle a zběsile. Po podobné linii, ale v hávu… (více)

Reklama

Reklama