Reklama

Reklama

Recenze (5)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Komunita sjetých beatniků, Louis Armstrong a jeho All Stars hrající sami sebe, zpívající neteř Binga Crosbyho, woodovská Wampira předčítající rebelskou beatnickou báseň, bývalá dětská herecká hvězda Jackie Coogan v ženském přestrojení, "dvojnice" Marilyn Monroe - Mamie Van Doren, atraktivní synek noirového milovníka Roberta Mitchuma, závěrečná honička-přestřelka transformovaná v souboj pod mořskou hladinou s harpunou v ruce a jedna hvězdička na Allmovie - co víc byste si přáli? ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

I přes všechny zajímavé osoby, co se ve snímku vyskytnou (Armostrong, Vampira, potomci slavných - Mitchum ...) je to prostě nuda. Kdysi dávno jsem knížky a básně Beat Generation hltal, ale to, jak byli ukázáni ve filmu je prostě strašně úsměvný. ()

Atron 

všechny recenze uživatele

Tak asi do dvou třetin dobrý, ale ten konec - něco jako Mimikry. Scénárista zřejmě fungoval na společenskou objednávku nebo se zbláznil. Zase na druhou stranu, 007 v jedné bondovce taky podobně bojoval pod hladinou s harpunami a tohle bylo natočeno zjevně dříve.Ale na víc než dvě hvězdy to nejde, ani když tam byl Armstrong. ()

Reklama

Reklama