Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamelý a mentálne zaostalý Jacob Kell (Dylan Horne) miloval svoju malú sestričku viac ako čokoľvek iné na svete. Potom, čo ju náhle zavraždí jej opitý nevlastný otec, Jacob na svoj smútok nájde jediný liek: nekompromisnú pomstu. Každý, kto mu v nej bude chcieť zabrániť, čoskoro zistí, že sa s ním neradno zahrávať. (misterz)

Recenze (8)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

vzdy som mal slabost na horory s magormi, ktori maju fyzicku predispoziciu na to aby "slasherovali" o sto sest... Mam na mysli filmy typu Friday the 13th, See no evil, Texas Chainsaw Masacre a podobne... tak som sa na Jakubka tesil. No a poviem to takto. Az na par vrazd ide o uplne ale uplne nahovno film, kde herecke vykony su tak strasne amaterske a hlupe, ze to az urazalo moj monitor... Kubo ma ksicht ako predavac cukrovej vaty na kolotococh, takze to jeho besnenie je tazko uveritelne... takze aby som to zhrnul a zamyslel sa co kurva Michael Biehn robi v tomto filme, davam jednu hviezdu na povzbudenie... Je az neuveritelne aka je tu podoba so Sweatshopom... gore sceny znesitelne, ale herecke vykony a infantilnost pribehu to cele zabija.... 20% ()

srncek odpad!

všechny recenze uživatele

MEGA odpad! Neviem,či to tí herci hrali naschvál tak amatérsky,že odrecitovali svoje texty,totálne prehnaná mimika a sivošedý filter na kamere čo robil z krvi lízatkovú ružovú-to skrátka musela byť recesia! Totálne to urazilo moju inteligenciu,obralo ma o životný čas a autorovi tohto megashitu,ktorý si išiel na záver v titulkoch srdce vyplakať v ďakovačkách asi 150 ľuďom odkazujem,nech ide DO - PI - ČE ! 0% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Jacob je postihnutý mohutný chlapík, ktorý žije v zapadákove a viac-menej si rozumie len so svojou malou sestrou. Tá však jedného dňa doplatí na svojho nevlastného, alkoholického otca, ktorý ju ubije na smrť, čo z Jacoba následne vytvorí namrzený, vraždiaci stroj. Pekný hororový nezávislák, ktorému nemám moc čo vytknúť, až na to, že miestami by mohol byť svižnejší a živší, čo by však už možno tak nekorešpondovalo so smutným, ale zároveň drsným a pekne vystavaným príbehom. Poteší tiež skvelá flashbacková línia s Michaelom Biehnom a kvalitne spracované vraždy + gore (na filme sa podieľal Stacy Davidson; tvorca Sweatshopu), aj keď určite nejde o horor, ktorý by sa dočkal širšej obľúbenosti. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek jsem měl v merku už delší dobu. Tušil jsem(i zdejší hodnocení tomu napovídalo), že nepůjde o žádnej zapamatování hodnej hororovej zářez ale i přesto jsem ho chtěl vidět a udělat si na něj svůj názor. No a nyní už ho mám. Jacob je opravdu tuctovým nízkorozpočťákem kterých je k vidění nezpočet. Vyloženej průser to ale není. Jacob je solidní plešatej řízek kterej prakticky poslechne jen svoji malou sestřičku. Když ale vožralej fotřík sestřičku zabije promění se Jacob ve vraždící monstrum který zabije vše co mu přijde pod ruku. Škoda, že tohle vše začíná až cca od 50 minuty. Do té doby až na pár flashbacků nic moc záživnýho není. Vražd je celkem dost a sem tam nakoukne i nějaký to gore(nečekejte ale nic co byste neviděli už někde jinde a v lepším provedení). Herectví některých zúčastněných je katastrofa. Nevím jestli to přehrávání bylo záměrný ale kolikrát jsem se fakt pobavil. Zejména pak samotnej režisér "herecky" perlil a to si tu střihnul hned dvojroli. Když to shrnu tak jsem dostal asi to co jsem očekával. 2hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi nízkorozpočtové horory, ve kterých krvavě úřaduje obrovský hromotluk, který zabíjí nejen holýma rukama, ale vším, co se mu připlete do cesty, možná vás Larry Wade Carrell dokáže svou prvotinou oslovit. Já se přiznám, že první polovinu filmu jsem měl několikrát chuť tento kousek prostě vypnout a jít raději na pivo, nebo rovnou do postele. Začátek byl totiž dost nudný a až amatérsky provedený a jediné co dokázalo zaujmout, bylo „řádění“ trojice výrostků, kteří ztrpčovali život obyvatelům městečka.    Herecký projev většiny zúčastněných byl chabý a nebýt vedlejší linky (vzpomínkových scén z minulosti rodiny, ve kterých se objevil kdysi uznávaný herec Michael Biehn – ten zde měl vedlejší roli), tak tu nebylo k vidění vůbec nic. Pak ovšem přišla druhá polovina filmu a s ní i jistá forma zlepšení. Žádný zázrak se nekonal, ale kvalita filmu šla určitě nahoru. A to nejen díky výkonu samotného režiséra, který si tu střihl rovnou dvojroli (zástupce šerifa a samotného ožralého otčíma), ale především samotný Jacob se konečně přihlásil ke slovu. Nejprve si pohraje s kočkou a následně započne krvavá cesta za pomstou. Budou se rvát ruce, trhat ohryzky, polezou střeva, sekat hlavy, porcovat těla. Gore nebylo nejlepší, ale splnilo i tak svůj účel. Počet mrtvých se začal rapidně zvyšovat a k tomu přispěla i jedna vzpomínková scéna z hospody, která rovněž stojí za pozornost. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama