Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná „komédia“, ktorá síce miestami pobaví ale z celkového pohľadu nám neposkytne žiadnu novinku. Z hereckej stránky je to priemerné, z režisérskej ľahký podpriemer. Jedno však je isté: rodina a láska sú najdôležitejší!!!! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak debilní, morálně zvrácené a trapně nevtipné, až se mi chtělo ke konci brečet. Jestli si někdo z tvůrců či štábu opravdu myslel, že točí zábavnou komedii se sympatickými charaktery, tak film opravdu točila parta debilů. Další důkaz toho, že Diane Keaton se v posledních letech objevuje jen v naprostých břečkách a Robert De Niro už se k ní pomalu přibližuje. ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Otravná komedia postavená na pořád dokola omílajících se nešvarech, náhodách a tak. Hlavní herecká sestava, ať se zdá hodně nabroušená neuhrává nic, protože jeden není užitečný pro druhého a v celém dění filmu panuje tak nepříjemná atmosféra, až hanba. Big wedding neřekne takřka nic, vlastně ani nic říci nechce a je od hlavy až k patě prázdná. - 2/10 - ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem profesionálním vymetačem svateb a vlastně mne spíše děsí svatební nadšení lidí, kteří si za pár let polezou krkem, ale na svatbu Missy a Alejandra bych se hrozně rád nechal pozvat. Velká svatba je totiž až neuvěřitelně zábavným počinem pro každého, kdo má rád pohodový humor a nepotřebuje při komedii prožívat existenciální drama. Navíc jsem měl velkou radost z toho, že jsem se za celý film ani jednou za nikoho nemusel stydět, protože všechny očekávané trapné situace byly vyřešeny s takovým nadhledem, že jsem něco podobného ještě neviděl. Pro mne prostě bylo hrozně příjemné sledovat nadrženého fackovacího panáka Dona, kterak se zkušeným klidem přijímá rány osudu a pokud se naskytne příležitost, tak neváhá zasunout. I ostatní svatebčané mě bavili, takže ve mně získal tento snímek svého diváka. Dle zdejšího hodnocení nás moc není, ale to nevadí, protože já se stejně nerad mačkám. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Tak všeho moc škodí, že jo? No a tohle je toho zářným příkladem. Romanťárna, která není ani o té svatbě, ani o vztazích a ani o lidech. Hlavní postavy jsou naprosto pitomé, dialogy jsou naprosto nereálné a situace divně vyhrocené. Výsledek je prachsprostě de*ilní. Tak, teď vidíte, jak jsem se rozčílila. Celé se to totiž točí okolo toho, že obsazení slibovalo alespoň něco a děj by nemusel romantické komedii vadit, ale jak vidno, když to do ruky vezme nějakej mamlas, co si to musí sám napsat a pak ještě odrežírovat, přinese to pěkně shnilé ovoce. Prostě, nemůžete dělat víc věcí najednou, pak se ani jedné nevěnujete pořádně. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama