Reklama

Reklama

Mladá tínedžerka zistí, že má nadprirodzené schopnosti. Ako sa s tým vyrovná? A ako ich využije? Chloe Kingová je mladé dievča s hmlistou minulosťou. Hoci žije v USA, jej nevlastní rodičia ju adoptovali z Ukrajiny. Chloe si privyrába v obchode s odevmi. Tesne pred dovŕšením šestnástych narodenín zistí, že má nadprirodzené schopnosti. Je mimoriadne obratná a rýchla. Zrazu sa jej fantasticky zlepší sluch a v neposlednom rade sa dokáže šplhať aj po hladkých stenách vďaka svojim nechtom, ktoré dokáže zmeniť na pazúriky. Čoskoro odhalí, že je príslušníčkou prastarej rasy. Navyše sa dozvie, že by mohla byť tou, ktorá ochráni svoj druh pred ľudskými zabijakmi prenasledujúcimi jej rasu po stáročia... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Původně jsem uvažovala nad jednou hvězdou. Je to naprosto neoriginální série, se stupidní hlavní představitelkou, která pokaždé (ale opravdu pokaždé) pronese nějakou stupidní hlášku. Ve finále je to prostě nuda, nesmyslná nuda. Jediné plus vidím v klučičím obsazení - no mám slabost pro Greye Damona :-) Taky Benjamina jsem si nakonec oblíbila. Tak za tohle bych dala jednu hvězdu. Ale stalo se takové štěstí v neštěstí. Opravdu jsem se nudila, takže jsem to dokoukala až do úplného konce (ano, vyčerpávající). A docela se to i vyplatilo. Poslední 4 minuty posledního dílu - no řekněme, že to bude tak jediné, co si z tohoto seriálu budu pamatovat. Luxusní. Konec je kulervoucí. Bohužel ty 4 minuty to všechno nezachrání.. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

LAME... hlavní hrdinka nějak moc rychle akceptovala fakt, že je poslední spásou jakéhosi staletí starého a vzácného rodu čehosi, jednoduše řečeno koček, samozřejmě nemluvím o jejím domněle dobře zahraném rozhořčení nad tím, že už chudinka čičinka nebude normálně žijícím teenagerem. Klasický model Kapuletových a Montekových zaručen - "kočky" totiž nemohou mít nic s člověkem a ejhle muž snů naší ubohé šestnáctileté spasitelky je, věřtě nevěřte, člověk a ještě k tomu největší roztomilák se štěněčíma očima (ok, psí oči jsou v tuhle chvíli podivná metafora), fakt, že je synem pána, který "čičí" spasitelce usiluje o život, je doufám naprosto jasný. Další "muž" v Chloině zorném poli je chrabrý příslušník "čičí" rodu. Nejlepší kamarádi "čičí" spasitelky pochopitelně nemají problém s tím, že jejich kamarádka má devět životů a jiné kočičí vymoženosti, zkrátka očekávané, okoukané, neoriginálně vykrádající ostatní teenagerovské seriály - proč se nemůžeme dočkat nedehonestujícího zpracování catwoman? ()

Reklama

G-Athame 

všechny recenze uživatele

hodnoceni po pilotu - herecky amaterske, hlavni hrdinka 16 let, konecne da pusu klukovi a jeje on umre, vystrkujici drapky opravdu k smichu, prvni polovinu breci nevi co s ni deje a razen za minutu bojuje s tim co uz ji zabil a ma velmi vtipne hlasky a umi snad od kazdyho bojovyho umeni neco, no kouknu na druhej dil, ale zatim jedna hvezda za kamaradku hlavni hrdinky :) ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

I ked by človek mohol byť po prvých častiach skepticky prečo sa zbytočne unahlut. Nečakajte od tohto seriálu revolučné spracované akčné scény, príliš veľké napätie či srdcervuce scény, no príjemná hlavná hrdinka a jej mama to všetko vynahradia. Klasický zamilovaný trojuholník napadne pripomína Twilight, avšak v serislivom spracovaní to má niečo do seba. Len škoda, že americky diváci nedali tomuto projektu väčšiu šancu a tvorcovia to zabali už po prvej sérii. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po prvním a pro mě posledním díle. Chloe zjistí, že je potomkém májského klanu lido/bohů... má drápky jak kočka a koho drápne umře. Objeví se jí podobní, kteří na ni dohlíží, a potom je tady další strana, která je chce zničit. Hlavní herečka mě vůbec nepřesvědčuje o tom, že by její tvářička neměla co do činění s výběrem na castingu. Díky jejímu herectví to určitě nebylo. Teen herci mě taky moc neberou... 1* za ... za první díl... ()

Galerie (102)

Zajímavosti (1)

  • Předlouhou k seriálu je kniha "The Nine Lives of Chloe King" od Celie Thomson. (ČSFD)

Reklama

Reklama