Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zjistil, že je mu manželka nevěrná, rozhodl se pro pomstu. Drží jejího milence v zajetí a připravuje vraždu... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdo z jiného blázna dělá... No, kdepak už jsem tohleto jen viděl? Francouzi mají tu kliku, že i z té nejvymlácenější slámy dokážou slepit koukatelnou pohádku, která vcelku obstojně poslouží kupříkladu jako kulisa k balení krosny. A jestli si já takhle představuji osudnou lásku? Tak určitěěě... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Správný spád, obstojné napětí, výborné výkony herců. Velkým štěstím tohoto filmu je to, že je pouze televizní, takže se zvýšenou pravděpodobností unikne touze zabijáků filmového umění z Hollywoodu. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní film, vyjma snad jediné scény (jak dopadne onen spisovatel) ničím překvapující. Často působil prvoplánovitě a lehce přehnaně. Herci ale nehráli nikterak zle a celé to mělo vcelku spád, přičemž ke konci jsem začal fandit spíše záporákovi v podobě žárlivého manžela. Závěr mohl být taky trochu lépe provedený, přišel mi uspěchaný, ale jak říkám, coby oddychovka na nedělení večer to postačilo. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Jasně, televizní. lehce slabomyslné, ale neměla jsem potřebu přepnout, vypnout, odejít. Film k želhlení či jiné bohulibé - a hrozně zábavné - činnosti. ()

old_school 

všechny recenze uživatele

Body plus: + Nadia Fossier a Grégory Fitoussi v hlavních rolích + dobré tempo děje + dobře napsaný záporný hrdina + vcelku uvěřitelný děj s překvapivým zvratem v nečekaném místě + film z Francie a nikoli z USA (a je to vidět). /// Body mínus: - to fakt je francouzská policie na úrovni četníka ze Saint Tropes, že podezřelou nehledali ve sklepě? /// verdikt: Ačkoli TV film, tak z něj omezený rozpočet nekoukal jak tomu bývá u TV filmů. Neodešel jsem pryč během prvního reklamního breaku, což udělám u většiny filmů... => pochvala! ()

Reklama

Reklama