Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Koukám, že New Girl je nejčerstvější obětí přístupu "dám tomu tři díly, dvě hvězdičky a díky čau". Ještěže jsem to prokoukl a dal tomu čas. Ono si to totiž sedne, vážně, Zooey se v týhle roli našla neuvěřitelně a nakonec to má parádní šmrnc, nápad a hlavně patent na skvostný pointy (chicken dance, sborovej zpěv Time of my life, sprcha, světla). Podle mě supr oddychovka a zejména Schmidt je správně trapnej. :) Edit po startu druhý série: Ok ok, jde to mírně dolů, nebezpečně se to blíží třem hvězdičkám. Na druhou stranu to vyvažuje moje sílící náklonnost k Zooey, která se mi sice nikdy nelíbila, ale teď nepokrytě slintám z jejích opálených nohou. Edit no. 2: Ani druhou sérii jsem nezvlád doklepnout. Humor se absolutně vytratil; tři hvězdčiky mi ted ještě přijdou příliš. --- "I was the guy who's good enough to play in Latvia!" ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

"Phoebe" odišla od Priateľov a našla si nových priateľov. Jeden z nich je čierny, ale toho vymenili hneď po prvom diely za iného člena najhlučnejšej menšiny. Veď biely divák černochov nevie rozoznať a čierny divák je rád, veď viete prečo. Ale nám sa predsa pletú Aziati. Nejako nevychytali. Oni vlastne nevychytali celý seriál. U každého seriálu sa po prvej sérii dá dobre identifikovať cieľová skupina. Tu ma však napadá maximálne tak baba, ktorá sa práve rozišla po dlhodobom vzťahu a strašne túži sa nechať znásilňovať tromi úplne cudzími chlapmi, ktorým za to ešte bude platiť vo forme nájomného. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy až moc zbytečně a přehnaně veselá Jess mi ale se svou ztřeštěnou povahou zas až tak nevadí. Jako největší mouchu dle mého soudu shledávám především jednoho jejího kamaráda, kterého hraje Lamorne Morris..Nejsem v žádném případě rasista ale tenhle herecký výkon neshledávám ani jako nedostatečný. Pak je tu řada dalších situací, které se asi v běžném životě stát nemůžou ale řekněme si upřímně jaký seriál či film není bez chyby??Každý něco má a berme to s rezervou. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě tenhle seriál hodně překvapil. Jediné mínus je, že mě to postupně přestává bavit. První půlka první série byla skvělá, pak se to trochu zhoršilo, ale pokaždé se aspoň trochu pobavím a nepřemýšlím o tom, že bych to přestala sledovat. Navíc je to pravděpodobně první film/seriál, kde mi nevadí Zooey Deschanel, což je co říct, ta její postava je sice až moc praštěná, ale celkem jsem si jí oblíbila. Na Nicka ale nikdo nemá. 4* ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

On má takovou tenkou hranici mezi praštěností až trapností, na kterou si je třeba zvyknout. První dvě epizody jsem si zvykal a až v té třetí to všechno dobře tancovalo - možná kvůli mé "hmm náklonnosti" k Zooey jsem se vážně dobře bavil. Ona je prostě "netypicky kouzelná" a úplně celý seriál tím táhne. I když to určitě není žádná komediální špička, kvůli Zooey budu na to velmi rád koukat... ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)

Související novinky

Reklama

Reklama