Reklama

Reklama

Nová holka - Série 6

(série)
USA, (2016–2017), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris, Hannah Simone, Nasim Pedrad, Ayden Mayeri, Tim Bagley, Floyd Van Buskirk, Ervin Ross (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (2)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď máte od začiatku prepálené charaktery a snažíte sa udržovať nedejový sitcom po toľko sérií, prakticky ich môžete len tlačiť do stále väčšieho extrému. A časom sa okukajú. Predstaviteľka Cece sa už ani nepokúša tváriť, že vie hrať. Schmidt je na zabitie (dlho ma bavil, ale nikto nemôže byť sedem sérii iba hysterický). Nick rovnako nudný, ako vždy. Vedľajšie postavy sú nesympatické, Megan nedokáže uveriteľne ani stáť, a ten tlstý kretén, ktorý chodí s Jess, je asi tak šiesť tried pod jej ligu. Navyše dojemné morálne ponaučenie v každej epizóde… Všetci sa neustále uzmierujú, väčšinou dokonca bez toho, aby sa vôbec pohádali. Step by Step syndróm. Sledovať ho bolo trápenie a ani vtipné už to neni, navyše tam celý čas hrá odpudivá feelgood wanabe hudba, jak do výťahu, alebo nemocnice. Pokiaľ sa správne pamätám, za celý čas som sa zasmial raz, v ep.14, keď sa Aly hádala so sestrou a druhýkrát, pri Rhonda’d. A potom ešte, keď Jess vtipne spadla. :P Winston a Jess sú stále ako-tak vydržatelné postavy, dostávajú ale málo priestoru (Schmidtov a Cecein nezaujímavý vzťah a Nickovo nudné … čokoľvek robí, ich spoločným priestorom prebíjajú). Jediná sympatická vedľajšia postava je opäť Aly. Záver opäť fajn, ale predchádza mu 20 epizód pseudodojemných, nevtipných  trapností. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojení krávy. Šestá Nová holka už nemá prakticky co říct. Postavy vykrádají samy sebe, většinu vtipů jsme už viděli v lepší formě. A když jsem doufal, že "návrat" Megan Fox seriálu pomůže jako v prvním případě, tak tu Megan je dohromady asi 10 minut a je mizerná stejně jako většina scénářů. Závěr je fajn, doufám, že se v dodatku seriál rozloučí alespoň trochu se ctí. ()

Reklama

Galerie (284)

Reklama

Reklama