Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Vironey 

všechny recenze uživatele

Po příliš nevydařeném a zoufale nevtipném pilotu mi přišel druhý díl podstatně lepší. Nicméně na můj vkus je to stále příliš křečovité a seriál celkově sází na Zooeynu ujetost, která mi až tak sympatická není. Těm, kdož holdují ujetému a mírně trapnému humoru, se to jistě zalíbí. Za mě 65% a víc dílů asi vidět nechci. EDIT 10.10. Dala jsem šanci ještě třetímu dílu a litovala jsem. Opravdu děs, nevtipný a křečovitý děs. 45% ()

Nyck 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, New Girl jsem začal sledovat zejména kvůli roli Zooey Deschanel. A nelituji. Jess je charizmatická, strašně se mi líbí její hlas, úsměv a její bláznovství. Neméně jsem si oblíbil Schimdta a Nicka, Winston není až tak výrazný, Cece nemá moc prostoru zase. Co ubírá na celkovém hodnocení je občasné kolísání kvality dílů a sem tam poměrně nesympatické vedlejší postavy v jednotlivých epizodách. Takže po 1. sérii 75 %. Druhá série eliminovala kolísání kvality a tím pádem získává zaslouženě vyšší hodnocení. Základním úkolem komedie je pobavit, a musím říct, že New Girl je v tomhle velmi spolehlivá. "K ničemu nedošlo, protože mi nikdo neřekl, že se to děje, takže když se stání stalo a nikdo vám neřekl, že se to stalo, stalo se to?" 2. série 90 %. 3. série: 80%, 4. série: 75%, 5. série: 75%, 6. série: 65%, 7. série: 55% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy až moc zbytečně a přehnaně veselá Jess mi ale se svou ztřeštěnou povahou zas až tak nevadí. Jako největší mouchu dle mého soudu shledávám především jednoho jejího kamaráda, kterého hraje Lamorne Morris..Nejsem v žádném případě rasista ale tenhle herecký výkon neshledávám ani jako nedostatečný. Pak je tu řada dalších situací, které se asi v běžném životě stát nemůžou ale řekněme si upřímně jaký seriál či film není bez chyby??Každý něco má a berme to s rezervou. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

(Viděno kompletních 7 sérií) „Bože, 2 letenky do Vídně a vstupenky na Salcburský hudební festival? To je úžasné!“ - „Zamiluješ si to. - „Nemám slov! A vše, co jsem ti dala já, je…“ - „Anatomicky přesný model srdce 50letého nekuřáka.“ Ať žije Zooey a střelená Jess! Ačkoliv postupně se tahounem stává Johnsonův pohodář Nick. Válí i mistr přehánění Winston, rázná Cece, drsňačka Aly či „macho“ Schmidt. Z těch vedlejších vedou „ukecaný“ Tran, ruské klišé Nadia, pan „Přeobsazený“ a z „ex“ právnička Julia, „fancy“ Russell a farmaceutka Reagan. Nechybí pohodová atmosféra, nadsázka a humor, jenž se (mimo jiné) vyžívá i v záměrné trapnosti. Ostatně, ne každý fór funguje, některé absurdní situace končí spíš v křeči…a občas je nutné skousnout i nějaký ten sentimentální/dojemný moment. Kvalita dílů/sérií ovšem roste (škoda ale poslední řady, kdy se v podstatě jen rozloučíte, na což mohlo dojít už v té předchozí). I přes nedostatky však zoufale neobjektivních 5* nechám, New Girl patří k mým největším seriálovým guilty pleasure. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Hello Zooey Giggles. Mít na hudebce za učitelku Zooey, tak by ze mě byl dneska zpěvák nebo virtuos :-) Nebudu si nic nalhávat - žádný zázrak to není a hodnocení na imdb spíše odráží popularitu ZD. Na druhou stranu je jen několik seriálů americké produkce, které vydržím pravidelně sledovat. A New Girl k nim zatím patří. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)

Související novinky

Reklama

Reklama