Reklama

Reklama

Gladiátoři

  • Itálie Gladiatori di Roma (více)
Trailer 1

Je doba starověkého Říma, vládne císař Domicián. Mladý Timo je sirotek, kterého adoptoval generál Chiron a je vychováván v nejslavnější gladiátorské akademii v Římě. Timo však není zrovna gladiátorský materiál. Chce si jen popovídat se svými přáteli Cicciusem a Mauriciem a za každou cenu se vyhnout podivným tréninkům svého nevlastního otce. Když se Timo seznámí s krásnou Lucillou a zamiluje se do ní, rozhodne se změnit svůj život a projevit v sobě odvahu - odvahu, která se nikdy předtím neprojevila. Prostřednictvím kouzel, šílených nájezdů v lesích a zuřivých tréninků se Timo musí proměnit v největšího gladiátora všech dob. A jak se říká, pokud „štěstí přeje odvážným“ v Římě čekají na Tima a gang tvrdé časy. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (32)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby Celosvetovo $9,864,000▐ veľmi chabé, dokonca na taký slušný rozpočet ide aj o dosť slabú animáciu, ktorá svojou úrovňou klopíta o samé dno a z konkurenciou sa ani len z ďaleka nedá porovnať, toto by animačne bolo zaujímavé ešte začiatkom 90rokov nie dnes, k tomu báchorkový príbeh, nudné postavy a homor ide dosť mimo, zlý otravný pokus /20%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Animovaný príbeh o peripetiách zakázanej lásky, odohrávajúci sa v období antiky nás zavedie až do zápasníckeho ringu, kde už nejde len o lásku, ale aj o život. Skôr trocha nadpriemerný, ale technicky celkom vydarený animovaný film, s hláškami vhodnými skôr pre väčšie deti. Čakal som tento animák horší, takže to pre mňa bolo nakoniec milé prekvapenie. Vtipné hlášky, spracovanie, ktorého som sa bál, pretože som o ňom nepočul zrovna veľkú chválu, bolo tiež dobré. Nemám dôvod prečo nedať 4 body. Navyše dávam odporúčania pre celú rodinu. ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Sympaticky koprodukčný pokus o oživenie žánru sword&sandals cieliaci na detské publikum, ktorý zhadzuje ohyzdná animácia, hudobný nevkus (i v 90. rokoch by to na mňa bolo príliš) a absencia niekoho, kto by dokázal dodať aspoň priemerný scenár, ktorý neparoduje sám seba v diletantskú frašku. Nevyváženosť včlenených inšpirácií z moderných animovaných filmov, ktoré sa nevtieravo snažia vložiť vtipy a narážky určené dospelému divákovi z neho činí nonsens, repetitívnym užívaním rovnakých gagov a humoru vyplývajúceho z Timovej nešikovnosti opakovane narážajúci na dno masovej zábavy. K sexuálnemu fetišistickému podtextu (ktorý pekne nadškrtol neoBlast) sa radšej nevyjadrujem. Bola by to však omnoho väčšia zábava, keby tunajšie zvieracie osadenstvo dostal do daru Noe. 0% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Som trocha sklamaný. Mám rád antiku, mám rád gladiátorov, ale toto akosi nevyšlo podľa mojich predstáv. Čakal som viac. Dejovo mi to pripomínalo kríženca Kickboxera (1989) s Asterixom a Olympijskými hrami (2008). Navyše sa hudba k tomuto animáku vonkoncom nehodila, ba skôr mu len uškodila. Bola ako päsť na oko. Celkovo, nie je tu nič také, čo by stálo za to si zapamätať. Ani moje baby tento animák moc nezaujal. Takže s odretými ušami, s privretými očami a sánkami, slabučký priemer ako letný vánok pod tonovým závažím. 50/100 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na pohádku to má celkem brutální a smutný začátek. Smutek a strach. CITÁT - Báábi!!!!! Nezabíjej mi kamarády!!!!..... Příběh je hodně praštěný a člověk se musí obrnit některým podivným skutečnostem.. Ale i tak se na to dá koukat a dokonce jsem se několikrát zasmál. Jenže hned jak to skončilo už jsem skoro zapomněl o čem to bylo. CITÁT - Turnaj je zítra......... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rozpustilá rošťárna, rváčsky rozverná. Rozum radím radikálně rekvalifikovat. Rozprávka radostně roztáhne rty. Rekrut rychle rozvíjí ryzost, radami rozcvičen rozdává rány. Rekrutova Růženka rozdíl rozezná. Rozšafně ratifikuji. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na Gladiátory jsem narazil úplnou náhodou a ani toho nelituji. Je to milý animák, kterému k dokonalsti, ale chybí tolik, že se to ani prstech 30ti rukou nedá spočítat. Příbeh moc netáhne, humor se moc neobjevuje, tak jediné na co se dá dívat je animace, tak se mi hodně líbila a také se mi líbily jednotlivé postavy, které měli vždy něco navíc, než by člověk čekal. Ale ani prěsto to v celkovém vyznení filmu není tak významné, jak by jsme si přáli. Sečteno podtrženo, dvě hvědy zaslouženo... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Animace děsná a příběh je nudný, není tam vůbec gradování, které by mělo být v každém snímku, tohle se mi prostě nelíbilo. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Mierne slabšia animácia a klišovitým príbehom, kde sa zo všeobecnej nuly stáva chrabrý hrdina. Animák má slabý rozjazd, av závere je to už o čosi lepšie. Humorných scénok je síce mnoho, ale väčšinou sú trápne a pobavili asi iba 2 momenty. Hodnotenie: 50% ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

neoBlast.... že jsi nepochopil tak to ještě neznamená že se musíš veřejně všem tomu chlubit.... :) SPOILER! SOVA, SOVA, SOVA, SOVA, BABA, SOVA SOVA SOVA.... A LUK A ŠÍP. ten co pochopil už ví.... :) a nejsou to ITALOVÉ, ale FRANCOUZY... ty Barbare. :) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Laciné a hloupé. Humor zaperlí jen zřídka. Po většinu času je strašně debilní. Animace žádná sláva a to jsem si ze začátku říkal, že by mohl působit svěže. Hodně ubohé jsou třeba i písničky, kdy jsou nastrčeny co největší fláky, protože nějakou kvalitní "nonamy" by nemusely zabrat. Pustil bych to klidně pětiletému děcku, ale starším už ani ne. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Jak řiká František Fuka - svého diváka si to najde. Jsem si jist, že pár dětí chce vidět spoustu zakopnutí a v akci pár roztomilých zvířátek. Pár? Ono je jich vlastně plnej dvorek. [SPOILER s kompletním výčtem] Králíček, kočička, koníček, holoubek, žabička, prasátko, ptáček, rýsek (?), medvídek, netopýřečcí, muška, minotauřík, švábeček, sovičky. [KONEC] Tak to je všechna zvěřena, neuvěřitelný animální fetiš tvůrci prokázali to ano. A nebojte všechno dostane dostatek prostoru k legračnímu pádu či ultravtipnému klovnutí do hlavního hrdiny. Ten je ve filmu chvíli dominou voděn na řemínku a čtveřice malých zlých (!) děcek (vypadajících úplně jako minimutantíci z Akiry) pomáhají ultrazáporákovi. Ti Italové jsou tedy ale zvrhlíci. 20 % ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tihle Gladiátoři jsou velice slabý animák. Příběh je nijaký, a koukat se 90 min na výcvik, kterým získá srdce své milované je velice ohraný fakt, že v téhle tématice je konkurence už na úplně jiné úrovni. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé čtyři hvězdičky, ale za tu sexy instruktorku jsem musel hvězdičku přihodit :-) Animace je docela slabá, skoro jako z reklamy na CIF, ale příběh ujde a vtipných situací tam taky pár je, prostě hodně dobrej průměr. 67% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ma jednotlivé scény pobavili, ale celkovo je to na podpriemernej úrovni. Osobne som čakal väčší Bumm!, ale až na dve prekrásne slečny (Lucilla a Diana) sa celý animák celkom rýchlo vyparí z našich hláv. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

no zvláštní dílko, jediná motivace je láska k holce a proto trénuje s prsatou bohyní, je zde moře vtipných zvířátek pro malé děti, ale ten příběh pro ně asi není, tak ani nevím pro koho ten film je natočený, dospěláky asi moc nezaujme, ale mě se to docela líbilo. Za zmínku stojí žába na žabím jazyku :-) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Překrásná pohádka, kde sice od začátku víme, jak to skončí a z části si můžeme domyslet i průběh, ale i tak je tato filmová pohádka velice poutavá a svým způsobem krásná. Lehký vtip, romantický příběh a zejména pointa, která může otevřít oči nejednomu dítěti. Čestnost, odvaha a láska nakonec zvítězí. A i když Lucilla s Dianou jsou jen animované pixely... jsou to *paní co dá za peníze* (kua) pěkné pixely! A Darth Vader style, to mě rozbilo! Mě se to líbilo a kdo tomu dává odpad nemá na ČSFD co dělat. Každému, komu nejde jen o efekty a moře krve musí hodnotit alespoň průměrně. Klidně bych dal i šest hvězd (kvůli nesmyslnému podhodnocení), tahle pohádka si opravdu zaslouží více, než kolik se jí tu dostalo. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Taliáni u mě s tímto animákem docela bodovali. Nemyslím si, že tento kousek si zaslouží tak malé hodnocení. Příběh je sice jednoduchý a předvídatelný, ale co čekáte? Tohle je přece dětská kategorie. Já od animáku čekám především zábavu a originalitu. A to se zde povedlo. Dávám tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama