Reklama

Reklama

Gladiátoři

  • Itálie Gladiatori di Roma (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Timo je malý kluk, který při výbuchu Vesuvu přišel o rodiče. Naštěstí se Tima ujal bývalý gladiátor Chirome, který viděl smrt jeho matky. Chirome si přál syna, který by po něm zdědil jeho slavnou gladiátorskou školu, a proto přijme Tima takřka za vlastního. Bohužel, Timo vykazuje zájem trénovat na gladiátora pouze do odjezdu Chiromeho dcery Lucilly do Řecka. Od té doby uplynulo několik let, a z Tima vyrostl neschopný, apatický mladý muž, který svému pěstounovi dělá jen starosti. Vše se ovšem změní v okamžiku, kdy se do Říma vrátí Lucilla, krásnější než kdy dřív - a proti své vůli zasnoubená s nejlepším gladiátorem Říma. A na Tima čeká obtížný úkol, změnit se a před zraky všech lidí v Koloseu dokázat nejen sobě, ale také Lucille a jejímu otci, že právě on je ten nejlepší gladiátor. (Sykon)

(více)

Recenze (32)

dkas 

všechny recenze uživatele

Animace ošklivá, ale hlavně ten trapný příběh, to je fakt hrůza. Někdo tu psal, že by to pustil pětiletému dítěti. Já to udělal a litoval toho. Hrozná blbost, zbytečný film... ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Další z akčních animáků. Na animaci je znát neamerický a neasijský původ. V jednom momentu se mi vybavil Kozí příběh. Ale zde je animace přece jen lepší. Příběh velice jednoduchý. Průběh vcelku zábavný, ale přece jen to do špičky má daleko. Slabší čtyřka. 68% ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Když přehlédnu to, že gladiátoři byli otroci a ne “počestní“ občané z římského obyvatelstva, nebo fakt že u rodinné komedie pro děti by neměla umírat maminka takovým způsobem, tak by se dalo mluvit o zábavném animáči, jenže on až tak zábavný nebyl. Navíc v průběhu filmu mě tam začal prudit všudypřítomný gang škaredých mimin, která nebyla ani trochu roztomilá. Sice věřím, že zrovna to Vaše miminko je to nejkrásnější na světě, ale v tomhle filmu byly jen obludky, které určitě nikomu nepatřily, tak to neberte osobně. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

No,těžko říct co se mi na filmu nelíbilo nejvíc. V první řadě to byla asi příšerná animace,která si může hrdě potřást rukou s Kozím příběhem. Za další to byla absence vtipu a nulový děj. Italové se s Gladiátory moc nepředvedli,tak snad se jim to podaří příště. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Jediná věc proč vidět tento animáč je Diana, která vypadá jako by si odskočila z animovaného porna a dává tomuhle animáči alespoň nějaký náboj. Zbytek je naprostá škvára o ničem. Autoři si zapůjčili hromadu věcí z jiných filmů a pokusili se to poskládat dohromady, což ale nevyšlo. Zvířátka nejsou vtipná, hlavní hrdina není sympatický a děj je triviální. Nuda střídá nudu. Jedno podívání z nutnosti!! Krom toho míchají tu řecké a římské bohy dohromady což mě sere!!! ()

sha.piro 

všechny recenze uživatele

Nic než zklamání nečekejte. Ani nic, co by mělo někdy společného s gladiátorstvím. Více než Spartakovi se to podobá pohádce o nezdolné Xeně a sedmi zvířátkách, jednom neandrtálci a čtyřech malých plenkonoších, co vše tlučou hlava nehlava. ()

Bednobuch odpad!

všechny recenze uživatele

Italové neumí dělat pohádky. Animace řekněme dobrá. Ale příběh naprosto stupidní. Jsou tam vloženy nějaké vtipy, ale tak blbě, žese ztratí a nejsou ani moc dobré. Ztráta času, ani pro děti to moc není. ()

Reklama

Reklama