Reklama

Reklama

Gladiátoři

  • Itálie Gladiatori di Roma (více)
Trailer 1

Je doba starověkého Říma, vládne císař Domicián. Mladý Timo je sirotek, kterého adoptoval generál Chiron a je vychováván v nejslavnější gladiátorské akademii v Římě. Timo však není zrovna gladiátorský materiál. Chce si jen popovídat se svými přáteli Cicciusem a Mauriciem a za každou cenu se vyhnout podivným tréninkům svého nevlastního otce. Když se Timo seznámí s krásnou Lucillou a zamiluje se do ní, rozhodne se změnit svůj život a projevit v sobě odvahu - odvahu, která se nikdy předtím neprojevila. Prostřednictvím kouzel, šílených nájezdů v lesích a zuřivých tréninků se Timo musí proměnit v největšího gladiátora všech dob. A jak se říká, pokud „štěstí přeje odvážným“ v Římě čekají na Tima a gang tvrdé časy. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

misterz 

všechny recenze uživatele

Som trocha sklamaný. Mám rád antiku, mám rád gladiátorov, ale toto akosi nevyšlo podľa mojich predstáv. Čakal som viac. Dejovo mi to pripomínalo kríženca Kickboxera (1989) s Asterixom a Olympijskými hrami (2008). Navyše sa hudba k tomuto animáku vonkoncom nehodila, ba skôr mu len uškodila. Bola ako päsť na oko. Celkovo, nie je tu nič také, čo by stálo za to si zapamätať. Ani moje baby tento animák moc nezaujal. Takže s odretými ušami, s privretými očami a sánkami, slabučký priemer ako letný vánok pod tonovým závažím. 50/100 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Laciné a hloupé. Humor zaperlí jen zřídka. Po většinu času je strašně debilní. Animace žádná sláva a to jsem si ze začátku říkal, že by mohl působit svěže. Hodně ubohé jsou třeba i písničky, kdy jsou nastrčeny co největší fláky, protože nějakou kvalitní "nonamy" by nemusely zabrat. Pustil bych to klidně pětiletému děcku, ale starším už ani ne. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Překrásná pohádka, kde sice od začátku víme, jak to skončí a z části si můžeme domyslet i průběh, ale i tak je tato filmová pohádka velice poutavá a svým způsobem krásná. Lehký vtip, romantický příběh a zejména pointa, která může otevřít oči nejednomu dítěti. Čestnost, odvaha a láska nakonec zvítězí. A i když Lucilla s Dianou jsou jen animované pixely... jsou to *paní co dá za peníze* (kua) pěkné pixely! A Darth Vader style, to mě rozbilo! Mě se to líbilo a kdo tomu dává odpad nemá na ČSFD co dělat. Každému, komu nejde jen o efekty a moře krve musí hodnotit alespoň průměrně. Klidně bych dal i šest hvězd (kvůli nesmyslnému podhodnocení), tahle pohádka si opravdu zaslouží více, než kolik se jí tu dostalo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na pohádku to má celkem brutální a smutný začátek. Smutek a strach. CITÁT - Báábi!!!!! Nezabíjej mi kamarády!!!!..... Příběh je hodně praštěný a člověk se musí obrnit některým podivným skutečnostem.. Ale i tak se na to dá koukat a dokonce jsem se několikrát zasmál. Jenže hned jak to skončilo už jsem skoro zapomněl o čem to bylo. CITÁT - Turnaj je zítra......... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na Gladiátory jsem narazil úplnou náhodou a ani toho nelituji. Je to milý animák, kterému k dokonalsti, ale chybí tolik, že se to ani prstech 30ti rukou nedá spočítat. Příbeh moc netáhne, humor se moc neobjevuje, tak jediné na co se dá dívat je animace, tak se mi hodně líbila a také se mi líbily jednotlivé postavy, které měli vždy něco navíc, než by člověk čekal. Ale ani prěsto to v celkovém vyznení filmu není tak významné, jak by jsme si přáli. Sečteno podtrženo, dvě hvědy zaslouženo... ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama