Reklama

Reklama

VOD (1)

Mať 14 rokov je naozaj ťažké. Toľko povinností. A aké ťažké je vyhnúť sa im. Jason je však expert na výhovorky a klamstvá. Jedného dňa mu však jedno klamstvo nevyjde a jemu nezostane nič iné, ako esej do školy napísať, v opačnom prípade bude navštevovať letnú školu. A nie je nič horšie ako tráviť letné prázdniny v škole. Dostane geniálny námet na esej. Napíše o sebe, o nenapraviteľnom klamárovi. Na ceste do školy má však nehodu- zrazí sa s limuzínou hollywoodskeho producenta Martyho. Ten ho odvezie do školy a Jason si v aute zabudne svoje poznámky. Úlohu neodovzdá, jeho zdôvodnenie mu nikto neverí a rodičia ho nakoniec pošlú do letnej školy. Celkom náhodou sa však dozvie, že producent Marty mu ukradol námet na film. Rozhodne sa ísť do Hollywoodu, navštíviť ho a presvedčiť všetkých o svojej pravde. Lenže producent sa nehodlá vzdať najväčšieho úspechu vo svojej kariére, a tak všetko popiera. Jasonovi nezostane nič iné, len mu to vrátiť aj s úrokmi a donútiť ho povedať pravdu rodičom, aby mu verili že klamstvá sú minulosťou. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jason Shepperd (Frankie Muniz) je typickej čtrnáctiletej školák. Snaží se občůrat učitele, rodiče - prostě všechny okolo. Ve škole po jednom průšvihu dostane poslední šanci a musí napsat esej. Rozhodne se napsat příběh o nenapravitelném lháři, který čím víc lže, tím víc "modrá". Shodou okolností se tento příběh dostane do rukou hollywoodského producenta Martyho Wolfa, který v povídce vidí šanci na velkej hit. A tak se Jason vydává s kamarádkou Kaylee do Los Angeles, aby všem (a hlavně svému otci) dokázal, že se polepšil... Jediné, co bych na filmu pochválil, je úžasný Paul Giamatii v roli Martyho Wolfa (ten člověk je neuvěřitelnej!) - jinak je to ptákovina na n-tou... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemůžu říct, že bych se u toho nebavil. Hlavně ten začátek, než jeli do Hollywoodu. Pak už to byla celkem klasická rodinná nuda. Skvělej byl Paul Giamatti, kterej si vyzkoušel svoje naštvaný a vtipný a jiný takový ksichty. Ten mladej taky nebyl špatnej, ale na můj vkus měl moc andělskou tvářičku a někdy se tvářil jak z nějakýho komediálního filmu a přeháněl to. Nápady jsou tam celkem fajn. Takže průměr. ()

Reklama

faish 

všechny recenze uživatele

Námet filmu sa mi celkom páči, ale štýl, v ktorom je film točený, priam neznášam. Niektoré scény sú dosť trápne. Herecké obsadenie v tomto filme je dosť slušné, preto som bol z filmu sklamaný. Ako som už spomínal, páčil sa mi námet a keby tento film nebol točený štýlom pre sedemročných divákov, kľudne by mohol mať aj 60%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Také mám ve své blízkosti osobu, která byla snad králém všech lhářů a která prováděla nejrůznější bláznivé fórky. Pak se ale stal jeden velký malér do kterého se ta osoba ne vlastní vinou zapletla a musela se z toho vysekat sama, protože jí nikdo nevěřil a všichni si mysleli, že jde o další pouhý žertík. Ta osoba se z toho všeho naštěstí poučila. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +Frankie Muniz a moje nejoblíbenější herečka Amanda Bynes, je to zábavné, má to spád, soundtrack, výborná prostředí a přechod mezi nimi, námět -je to samozřejmě naivní, občas trošičku střelené, mohlo se to brát vážněji/// Čekal o dost větší průser a nudu zabalenou do rodinného balení. Nestalo se tak. Samotný film je výborný a báječně jsem se u něj bavil. Frankie Muniz překvapivě zahrál dobře a dalo se na něj dívat. U Amandy Bynes bylo poznat, že je to její první celovečení film, přesto jsem to bez problému přešel a užíval jsem si ji. Snad jen byla trošku zapozadněná Frankie Munizem. A ostatní herci byly rovněž v pohodě. Hudba a celkové zpracování je na hodně vysoké úrovní. Pokud to třebas srovnám s Olsenkama. Tak jejich filmy jsou mnohem nudnější, pozvolněji plynou a jsou často jen pro holky a proto vás do děje kolikrát ani nevtáhnou. Zde je tomu jinak a je to jen dobře. Tenhle film jsem dlouho sháněl. Kdysy na VHS jsem ho prošvihl, tak jsem měl dnes možnost aspoň díky TV. Výtečné překvapení./// Celkem 84%/// ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • V jedné scéně prochází Jason a Kaylee filmovým studiem. Scéna, kterou tam vidíte, byla použita pro natáčení filmu Král Škorpion (2002). V jednu chvíli je vidět v pozadí socha Memona. (HappySmile)
  • Poté, co Martyho Wolfa strhne proud vody, narazí do rozcestníku, na kterém je napsáno Isla Nublar, což je ostrov, na kterém se odehrával Jurský park. (HappySmile)

Reklama

Reklama