Reklama

Reklama

VOD (1)

Mať 14 rokov je naozaj ťažké. Toľko povinností. A aké ťažké je vyhnúť sa im. Jason je však expert na výhovorky a klamstvá. Jedného dňa mu však jedno klamstvo nevyjde a jemu nezostane nič iné, ako esej do školy napísať, v opačnom prípade bude navštevovať letnú školu. A nie je nič horšie ako tráviť letné prázdniny v škole. Dostane geniálny námet na esej. Napíše o sebe, o nenapraviteľnom klamárovi. Na ceste do školy má však nehodu- zrazí sa s limuzínou hollywoodskeho producenta Martyho. Ten ho odvezie do školy a Jason si v aute zabudne svoje poznámky. Úlohu neodovzdá, jeho zdôvodnenie mu nikto neverí a rodičia ho nakoniec pošlú do letnej školy. Celkom náhodou sa však dozvie, že producent Marty mu ukradol námet na film. Rozhodne sa ísť do Hollywoodu, navštíviť ho a presvedčiť všetkých o svojej pravde. Lenže producent sa nehodlá vzdať najväčšieho úspechu vo svojej kariére, a tak všetko popiera. Jasonovi nezostane nič iné, len mu to vrátiť aj s úrokmi a donútiť ho povedať pravdu rodičom, aby mu verili že klamstvá sú minulosťou. (TV Markíza)

(více)

Recenze (37)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +Frankie Muniz a moje nejoblíbenější herečka Amanda Bynes, je to zábavné, má to spád, soundtrack, výborná prostředí a přechod mezi nimi, námět -je to samozřejmě naivní, občas trošičku střelené, mohlo se to brát vážněji/// Čekal o dost větší průser a nudu zabalenou do rodinného balení. Nestalo se tak. Samotný film je výborný a báječně jsem se u něj bavil. Frankie Muniz překvapivě zahrál dobře a dalo se na něj dívat. U Amandy Bynes bylo poznat, že je to její první celovečení film, přesto jsem to bez problému přešel a užíval jsem si ji. Snad jen byla trošku zapozadněná Frankie Munizem. A ostatní herci byly rovněž v pohodě. Hudba a celkové zpracování je na hodně vysoké úrovní. Pokud to třebas srovnám s Olsenkama. Tak jejich filmy jsou mnohem nudnější, pozvolněji plynou a jsou často jen pro holky a proto vás do děje kolikrát ani nevtáhnou. Zde je tomu jinak a je to jen dobře. Tenhle film jsem dlouho sháněl. Kdysy na VHS jsem ho prošvihl, tak jsem měl dnes možnost aspoň díky TV. Výtečné překvapení./// Celkem 84%/// ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Popkultura v laciném balení pro trochu odrostlejší děti, které už nebaví kreslené seriály...Celkový dojem: 20 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální hrobař Shawn Levy + vycházející hvězdičky podprůměrných teen frašek Frankie Muniz a celovečerně debutující Amanda Bynes = další zabitá rodinná komedie s výdělkem 48 milionů (rozpočet 15 milionů). Lidi milují diletanty. ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

tak stupídny a naivný film som nečakal. ak takýmito vecami kŕmia americkú mládež, tak o pár rokov bude americká mládež dosť dementná nato, aby nevedela rozoznať, čo je vtipné, čo je trápne a čo smutné . . . ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná rodinná komedie s výborným Paulem Giamattim v roli hollywoodského producenta. Občas se snaží hrát si na parodii, ale v tom až tak přesvědčivá není. Amanda Bynes už tehdy vypadala docela dobře. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

To zas bola kravina. Namet nie je celkom na zahodenie prostredie Hollywoodu je aspon pre mna atraktivne no tie trapne fory na urovni materskej skoly posielaju film pod zem. Ale tych par filmovych odkazov (Jursky park, E.T., Psycho, Armageddon, Celuste, X-men, letiaca holubica, atd..) potesilo. 35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Také mám ve své blízkosti osobu, která byla snad králém všech lhářů a která prováděla nejrůznější bláznivé fórky. Pak se ale stal jeden velký malér do kterého se ta osoba ne vlastní vinou zapletla a musela se z toho vysekat sama, protože jí nikdo nevěřil a všichni si mysleli, že jde o další pouhý žertík. Ta osoba se z toho všeho naštěstí poučila. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

3 a 1/2 za (místy) vtipnou béčkovou komedii je tak akorát. Večer bych si tento film nepouštěl, ale na volné dopoledne to stačí. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Hovadina v čele s nesnesitelným Frankem Munizem a mladou, nezkušenou(i když snažící se) Amandou Bynes. Příběh byl nesmyslný. Už vidím, jak by se 12letej kluk hnal přes půlku Ameriky kvůli jedné slohovce. Nevím, jak se tam připletl Giamatti! Takovej herec v takovým filmu. Hanba mu!! 20% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Shawn Levy bol roku 2002 este hodne neznamy, ukazal sa ako schopny filmar. jediny, koho som poznal bol Paul Giamatti, zvysok hercov mi uz potom nic nehovoril, ani tie zenske. Kazdopadne nie je to odpad, film stal par supov a zarobil na seba fajne . 65 % ()

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší odpadová žumpa, jakou jsem kdy viděla. Přííííííšerně trapné, klišovité a navíc hlavní hrdina je pro mě rozmazlený floutek. Uááááá! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Veselý film pre každého, kto si pamätá ako dieťa klamal, a pre každého, kto chce vidieť dobrú komédiu. 5/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemůžu říct, že bych se u toho nebavil. Hlavně ten začátek, než jeli do Hollywoodu. Pak už to byla celkem klasická rodinná nuda. Skvělej byl Paul Giamatti, kterej si vyzkoušel svoje naštvaný a vtipný a jiný takový ksichty. Ten mladej taky nebyl špatnej, ale na můj vkus měl moc andělskou tvářičku a někdy se tvářil jak z nějakýho komediálního filmu a přeháněl to. Nápady jsou tam celkem fajn. Takže průměr. ()

Reklama

Reklama